ŽZH dobila 63 nova policajca

U Kulturnom centru u Ljubuškom u ponedjeljak je upriličena svečana prisega polaznika temeljne policijske obuke prve razine Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

Svečanu prisegu položila su 63 kadeta i kadetkinje, od kojih je 47 muškaraca i 16 žena, a radi se o 42. generaciji kadeta FUP iz MUP-a ŽZH.

Ministar MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bebek osvrnuo se na činjenicu da ova županija već godinama nosi epitet jednog od najsigurnijih prostora za život u BiH dodavši da je današnjom prisegom dovršen proces kojim je MUP ŽZH dobio 101. mladog policijskog službenika.

U svom govoru poseban naglasak je stavio na profesionalno, savjesno i odgovorno obavljanje posla, a istaknuo je i gradnju Edukacijsko-obučnog centra kao jedinstvenog kompleksa ove vrste na području Hercegovine.

Nazočnima se obratio i policijski komesar Uprave policije MUP-a ŽZH Ivan Brkić koji je čestitao kadetima na dobivanju čina policajac, a ujedno je iskoristio priliku da se zahvali „ratnoj generaciji“ policijskih službenika od kojih većina odlazi u mirovinu.

Kadeti će već danas po polaganju prisege biti raspoređeni u organizacijske jedinice Uprave policije MUP-a ŽZH na području Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega i Posušja, izvijestio je Radio Ljubuški.

Komesar Brkić za Jabuka.tv: ŽZH je jedna od najsigurnijih županija u FBiH

(www.jabuka.tv)

26 komentara

 • Fino, mješovito. Bit će opet grupnjaka u noćnoj smjeni. Bit će opet i kopiladi, i pobačaja, i spolni bolešćurina…

 • Samo da se malo vise fokusiraju da su na usluzi gradane da sluze da se svi osjecamo prijatnije i sigurnije
  Jer mislim da bi im to trebala bit svrha

  A ne da gledaju di ispucat svoj ego i dat si na nekoj “vaznosti”
  i to naravno uvijek di mogu i kome
  mogu…

  Cast izuzetcima uvijek naravno!

 • Na zalost nikad vise droge i narkodilera. Ocito postoji neka veza između ovih sto prodaju i ovih koji ih stite. Nesto dobro smrdi. A svi se prave ludi kao nitko nista ne zna…

 • Ja snimijo jednog lokalnog divljaka kako divlja autom donijo snimku u policiju dežurni “milicijoner” kaže da ne smim snimat bez dozvole, eto policije

 • Šta je ovo sve nešto sisato, danas stvarno svatko može bit policajac, žalosti moja, čuvaj nas od ovakve policije I od jadnah zakona

 • Jako zalosno cure i zene od policajaca taslaci svak osim njih pogotovo ove mladje zapitao bi se na mjestu gospodina Čolaka i gospodina Markića

  • Ma kako ti to znas??Ja zivim u istom mjestu i pojma nemam o takvim pricama.Zasto ta taslacenja kosto kazes vezujes za profesije …ako ima toga ima u svakom zanimanju , naravno kod ljudi koji nemaju morala.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.