U četvrtak ždrijeb Lige nacija, evo koga može izvući Hrvatska

UEFA će u četvrtak u Parizu održati sastanak izvršnog odbora na kojem će, između ostalog, održati i ždrijeb skupina Lige nacija, koja počinje u rujnu.

Hrvatska reprezentacija, koja je lani izgubila finale od Španjolske, u ždrijebu će biti u prvoj jakosnoj skupini Lige nacija A.

Liga nacija A, jakosne skupine:

Prva: Španjolska, Hrvatska, Italija, Nizozemska
Druga: Danska, Portugal, Belgija, Mađarska
Treća: Švicarska, Njemačka, Poljska, Francuska
Četvrta: Izrael, Bosna i Hercegovina, Srbija, Škotska

Hrvatska tako ponovno može izvući “skupinu smrti”, nakon što je u prošlom izdanju ovog natjecanja završila prva u grupi s Danskom, Francuskom i Austrijom, piše Index.hr.  Sad joj se može dogoditi da, recimo, izvuče skupinu s Portugalom, Francuskom i Srbijom, ali može proći i puno bolje s Mađarskom, Poljskom i Izraelom. Engleska je ispala u ligu B.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Da je to cirkus vodi se po skupinama.Njemacka francuska svicarska u 3 skupini a u 1 hrvatska.Cuj u 2 skupini portugal belgija danska.Reprezentacija kojoj se poklanja da razveseli svoje naivne navijace.Od svih ovih reprezentacija oni su realno jaci od bh izraela madjarske i mozda od poljske i skotske.Sa srbadijom bi bilo povuci potegni.To je realnost i ovo definitivno vise nije nogomet vec igra za malu dicu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.