Tužiteljstvo će se žaliti na odluku o kazni vlasniku hotela koji je pretukao radnicu

Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije uložit će žalbu na presudu Općinskog suda u Konjicu kojom je Amir Džafić (1979.) iz Jablanice nepravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci.

Zbog velikog broja upita i interesa javnosti, obavještavamo vas da je u predmetu koji se vodio protiv Amira Džafića, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ‘teška tjelesna ozljeda’ na štetu E.K. iz Jablanice, Županijsko tužiteljstvo Mostar zaprimilo pismeni otpravak presude Općinskog suda u Konjicu kojom je Džafić nepravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, te da će Tužiteljstvo u zakonskom roku uložiti žalbu na odluku o kaznenopravnoj sankciji, odnosno, kazni, priopćeno je iz Tužiteljstva.

Podsjećamo, Općinski sud u Konjicu na zatvorsku kaznu u trajanju od deset mjeseci osudio je Amira Džafića, vlasnika Hotela “Jablanica”, zbog kaznenog djela nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Optužnicom se Džafić tereti da je 1. kolovoza 2023. godine u Hotelu “Jablanica” pretukao recepcionarku Enisu Klepo.

Napadu je prethodila prepirka oštećene s direktoricom hotela I.Dž., inače suprugom optuženog, oko isplate plaća i drugih problema na poslu.

Vlasniku hotela “Jablanica” 10 mjeseci zatvora zbog premlaćivanja radnice

(Fena | Foto: Avaz)