TripAdvisor objavio najbolje svjetske destinacije, na listi se našao hrvatski grad

TripAdvisor je objavio najbolje destinacije svijeta koje turisti preporučuju posjetiti u 2022. godini. Na listi lokacija “u trendu” našao se i Dubrovnik.

Na tom su se popisu uz hrvatski grad pronašli i gradovi Mallorca u Španjolskoj, Kairo u Egiptu, Rhodes u Grčkoj, Ibiza u Španjolskoj, Natal u Brazilu, Arusha u Tanzaniji, Göreme u Turskoj i Santorini u Grčkoj.

Nedavno je Dubrovnik pohvalio i ugledni američki magazin Architectural Digest.

Objavili su popis osam najbolje dizajniranih košarkaških terena svijeta, a na čelo je zasjeo upravo onaj dubrovački, čije fotografije već godinama oduševljavaju mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nesrin Sanad (@nesrinsanad)

Oni koji će imati sreću da zaigraju košarku na ovom terenu vjerojatno će to iskustvo pamtiti cijeli život. Ne samo da je teren postavljen između starih zidina nego i pogled na Jadransko more oduzima dah, napisali su, prenosi Index.

Inače, prema TripAdvisoru, najpopularnija destinacija na svijetu za 2022. godinu je Dubai. Na listi najbolje ocijenjenih i najomiljenijih mjesta na TripAdvisoru za 2022. godinu iza Dubaija našli su se: London, Cancun, Bali, Krit, Rim, Cabo San Lucas, Istanbul, Pariz te Hurgada.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.