Trener Borca: Postoji visoka razina gospodstva između nas i Širokog

HKK Široki je doživio težak poraz od banjalučkog Borca (69:94) na otvaranju ABA 2 lige.

Svoje utiske je nakon susreta iznio trener HKK Široki, Danijel Jusup.

Ja bih rekao da je presudila veća želja Borca. Vidio sam da njihovi igrači više žele pobjedu i to je poraz trenera. Bili su agresivniji na pritisku na loptu i na napadačkom skoku. Pogodili su puno trica, a u obrani smo bili neorganizirani, previše smo pomagali i oni su to iskažnjavali sve. Potpuno zaslužena pobjeda Borca, istaknuo je Jusup pa dodao:

Moramo se vidjeti i porazgovarati o ovome što se dogodilo i ako možemo ispraviti neke stvari za sljedeću utakmicu i to je to, nemamo previše vremena.

Svoj komentar na utakmicu dao je i trener Borca, Dragan Nikolić.

Uvijek je zadovoljstvo igrati derbi utakmice između Borca i Širokog. Ovo je tek jedna utakmica… Nadam se ako se mnogi urazume da ćemo imati takve utakmice između nas ove sezone gdje su oni dobro primljeni u Banjaluci, a mi u Širokom. Postoji jedna visoka razina gospodstva između ova dva kluba, ne postoje nikakvi problemi kao što ste vidjeli, rekao je Nikolić, prenosi Meridian Sport, pa dodao:

Ovo je tek početak prvenstva, a kolegi Jusupu velika zahvalnost na svemu afirmativnom što je govorio o igračima Borca i meni prije utakmice i uzvraćamo komplimente. Ovogodišnja organizacija Druge ABA lige će sigurno biti na velikoj razini. Nema puno vremena, jer je brzo sljedeća utakmica.

Poraz Širokog na otvaranju ABA 2 lige

(www.jabuka.tv | Foto: ABA 2 liga/Dragana Stjepanovic)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.