Tople preporuke: 5 filmova s Margot Robbie – Jabuka.tv

Tople preporuke: 5 filmova s Margot Robbie

Australka Margot Robbie se rodila 2. srpnja 1990. u Dalby, Queenslandu.

Sa sedamnaest godina preselila se u Melbourne da bi započela glumačku karijeru, i to kakvu…

Iako joj je tek 30 godina, Margot ima zavidan popis kvalitetnih filmova iza sebe.

Neke od najboljih portal Jabuka.tv je izdvojio za vas.

The Wolf of Wall Street (Vuk s Wall Streeta)

Zaradi, tulumari, troši. Godina je 1987. Jordan Belfort na Wall Streetu radi za L.F. Rothschilda, pod okriljem Marka Hanna, koji ga upoznaje s brokerskom kulturom prožetom drogom i seksom te ga nauči prvom pravilu svakog brokera – zaradi novac za sebe.

No Jordanova karijera kratkog je vijeka te završi tzv. crnim ponedjeljkom. Jordan nađe posao u pozivnom centru jedne firme dajući investicijske savjete o dionicama malih firmi. Ubrzo, zahvaljujući svom osebujnom i agresivnom stilu, zaradi malo bogatstvo na provizijama.

Tada se sprijatelji sa susjedom Donniejem Azoffom i njih dvojica osnuju svoju kompaniju.

I, Tonya (Ja, Tonya)

Tonya Harding, klizačica koja se penje visoko na američkim turnirima umjetničkog klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Dok se zahuktavaju pripreme za nacionalno natjecanje, Tonya i njezin muž odluče se na podal način rješiti Tonyine najveće suparnice, Nancy Kerrigan.

The Big Short (Oklada stoljeća)

Film je snimljen prema istinitoj priči o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u razdoblju od 2007. do 2010. iskoristili situaciju stalnoga rasta cijena ne­kretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka te su bogatstvo stekli nepopularnim, proračunatim klađenjem na financijski raspad.

Focus (Fokus)

Iskusni prevarant Nicky u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga.

Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može pratiti više stvari u isto vrijeme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo Jess cimnut će Nickyja tamo gdje je najtanji…

Once Upon a Time… In Hollywood (Bilo jednom… u Hollywoodu)

Glavni likovi u filmu Rick Dalton, bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dubler Cliff Booth u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate…

Ove romantične filmove morate pogledati

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.