Ove romantične filmove morate pogledati – Jabuka.tv

Ove romantične filmove morate pogledati

Dobrih filmova nikad dosta.

Unatoč lijepom vremenu, pogledati dobar film – uvijek je odličan način za potrošiti slobodno vrijeme.

Ovaj put, portal Jabuka.tv vam donosi nekoliko sjajnih romantičnih filmova.

Neke od ispod priloženih filmova možda ste već gledali, a one koje niste, stavite na vrh popisa filmova koje namjeravate gledati…

Her (Ona)

Radnjom smješten u bliskoj budućnosti u Los Angelesu, film prati Theodorea Twomblyja, kompleksnog duhovnog čovjeka koji za život zarađuje pišući dirljiva, osobna pisma za druge ljude koji mu taj posao plaćaju.

Slomljenog srca nakon što mu je propala dugačka ljubavna veza, Theodora zaintrigrira novi napredni operativni sistem – koji je zapravo samostalna umjetna inteligencija.

Nakon što ga pokrene upozna “Samanthu”, bistar ženski glas koji je ujedno pronicljiv, osjećajan i iznenađujuće humorističan. Kako njezine potrebe i želje rastu u tandemu s njegovim, njihovo prijateljstvo se produbljuje u ljubavnu vezu…

Silver Linings Playbook (U dobru i zlu)

Redatelj David Russell je nakon uspjeha s filmom American Hustle, još jednom spojio Bradleya Coopera i Jennifer Lawrence, koji su pripomogli u tom uspjehu. Ovaj put su odlično odradili svoj posao u komediji gdje im je društvo pravio i veliki Robert De Niro.

Pat Solatano je izgubio sve, kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima, ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvarni život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany, koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju.

Ona mu odluči pomoći da vrati svoj stari život ako on zauzvrat pomogne njoj. Međutim, sve će se promijeniti kada sudbina upetlja svoje prste…

The Great Gatsby (Veliki Gatsby)

Vrijeme je to lakog morala, blještavog jazza i nebeskih vrijednosti dionica. Nick Carraway koji želi postati pisac napušta Srednji zapad i dolazi u New York u proljeće 1922. godine, u doba propadanja moralnih vrijednosti, cvjetanja jazza i krijumčarenja alkohola te nevjerojatnim rastom dionica.

Nick se skrasi pokraj misterioznog milijunaša Jaya Gatsbyja i preko puta njegove rodice Daisy i njenog supruga Toma Buchanana. Biva uvučen u privlačan svijet super bogataša, njihovih iluzija, ljubavi i prijevara. Istovremeno, piše priču o nemogućoj ljubavi, nepotkupljivim snovima i strašnoj tragediji i prikazuje svijet – naš, moderni svijet i njegove izazove.

The Shop Around the Corner (Trgovina iza ugla)

Klara i Alfred su dvoje zaposlenika u istom dućanu, na prvi pogled njih dvoje se ne podnose pa im njihove razmirice uzrokuju mnoge probleme na radnom mjestu. No oni nisu svjestni da su potajno zaljubljeni jedni u drugo, naime, već duže vrijeme se anonimno dopisuju i sigurni su da im je suđeno biti skupa.

Osim što se bore s vlastitim ljubavnim životom, dodatne probleme će im uzrokovati vlasnikova nevjerna žena, čiji će se osobni problemi proširiti na sve zaposlenike.

When Harry Met Sally… (Kad je Harry sreo Sally)

Harry i Sally upoznali su se 1977. na Čikaškom sveučilištu, nakon što su diplomirali. Kako je Sally putovala u New York gdje će se zaposliti, kao i on, povezla ga je svojim automobilom.

On želi raditi kao savjetnik specijaliziran za politička pitanja, a ona će biti novinarka. Cijelim putem raspravljaju samo o jednoj temi: Mogu li muškarac i žena biti prijatelji koji nikad neće pomisliti na nešto više od toga…

Oldboy: Briljantan film koji nije za svakoga

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.