Tko je sudac čije presude znaju dirnuti, rasplakati i nasmijati milijune?

Sudac talijanskog podrijetla oduševljava svojim nekonvencionalnim načinom rješavanja slučajeva.

Providence je glavni i najveći grad, najmanje američke države Rhode Island. A u njemu “stoluje” jedan kralj. Čovjek kojeg naprosto obožavaju širom svijeta. I, vjerovali ili ne, radi se o sucu.

Frank Caprio 80-godišnji je glavni gradski sudac i zvijezda je televizijskog showa “Caught in Providence”. Snimati ga je počeo njegov brat, Joseph prije skoro 20 godina. Zbog specifičnog rješavanja slučajeva sudac talijanskog podrijetla je ubrzo postao hit. S lokalnih TV postaja prešao je na nacionalnu ABC6-WLNE.

Pravičan i nekonvencionalan sudac Caprio postao je omiljen diljem svijeta, a svi akteri su prave osobe, kao i slučajevi. Najčešće rješava slučajeve neplaćenih kazni za parkiranje, prenosi Dnevno.hr.

Nedavno je oduševio svojim postupkom oprostivši ženi u teškom životnom periodu sve kazne. Poslušao je njezinu priču i zaključio da je vrijeme da i nju netko milosrdno pogleda.

Posebni su slučajevi kad sudac pozove djecu da odrede kaznu za svoje roditelje.

Pogledajte neke od najzanimljivijih suđenja:

Caught in Providence: Tough Year

She's had a really tough year, so the Judge takes all her circumstances into consideration. [Watch the full case: https://youtu.be/EqK80Neavq8]

Posted by Caught In Providence on Wednesday, 15 March 2017

Tko je, zapravo, ovaj legendarni sudac?

Tko je sudac čije presude znaju dirnuti, rasplakati i nasmijati milijune, te kako je jedan TV show na lokalnoj televiziji postao globalni viralni hit? Upoznajte suca Franka Capria, pravu legendu kojoj se divi cijeli svijet 👏 😍 👏

Posted by Net.hr on Tuesday, 4 July 2017


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.