Testirala dečka sa zgodnom plavušom, a njegova reakcija iznenadila je sve

Mnogo je primjera da nisu svi muškarci skloni varanju. Jedan od njih to je i javno pokazao, a pritom nije znao da će njegovo odbijanje zgodne plavuše završiti na internetu. Njegova djevojka prijavila se u emisiju ”To Catch a Cheater” koja se snima u SAD-u, a kojoj je cilj otkriti muškarce koji bi prevarili svoje partnerice s potpuno nepoznatom ženom.

I dok su brojni muškarci nasjeli na igru seksi plavuše, jedan je pokazao da ima i onih poštenih. Muškarac je tako sjedio na terasi restorana kada mu je prišla zgodna djevojka i upitala ga za pomoć. Počela je razgovarati s njim i otvoreno mu ponudila da se nađu, piše Večernji list.

No, on joj je rekao da ima planove sa svojom djevojkom. No plavuša je bila uporna i svejedno mu ponudila svoj broj telefona. On je i to odbio i svojom reakcijom oduševio sve, a osobito svoju djevojku s kojom je dvije godine u vezi.

Voditelj emisije na kraju je priznao kako ”uhvate” mnogo takvih muškaraca koji ne bi prevarili, ali ih ne objavljuju jer su jednostavno – dosadni.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.