Teku pripreme oko organizacije Malonogometne lige MZ Grada Širokog Brijega

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2019. godine.

Samo finalna utakmica će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu “Pecara” u naknadno određenom terminu.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza, a čiji je domaćin Općina Posušje.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Širokog Brijega je imenovao Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će sprovesti natjecanje.

Radi daljnje koordinacije molimo predsjednike MZ da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ, priopćeno je iz Športskog saveza Grada Širokog Brijega.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se dana 14. lipnja 2019. godine (petak) u Gradskoj vijećnici sa početkom u 17 sati.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza.

Kontakt:

Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ bit će uručeni na istom sastanku.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.