Aleksandar Vlaho zbog privatnih razloga odlazi iz NK ŠIroki Brijeg

Iako je bio ugovorom vezan do lipnja 2020. godine, prvi pomoćnik Goce Sedloskog u stručnom stožeru Aleksandar Vlaho zbog obiteljskih razloga i obveza odlučio je napustiti NK Široki Brijeg.

Ovaj makedonski stručnjak za taktičke analize utakmica od igrača, uprave i navijača kluba oprostio se prigodnim pismom preko službene stranice kluba koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani igrači, upravo i navijači NK Široki Brijeg,

želim Vam se zahvaliti za prelijepu sezonu koja je na mene ostavila neizbrisivi trag. Moram Vam priznati kako sam bio počašćen kada mi je uprava ukazala povjerenje raditi s Vama i biti dio ovoga kluba. Nadam se kako sam opravdao ukazano povjerenje. Vjerujem kako ste svi naučili nešto novo od mene i napredovali u nogometnom smislu.

U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao i brojna prijateljstva, a neka će vjerojatno ostati za cijeli život.

Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu.

Hvala Vam za sve.

Ipak, posebnu zahvalnost dugujem svojim kolegama iz stručnog stožera s kojima sam imao perfektnu suradnju od prvog do zadnjeg dana. Hvala i svim ljudima koji rade u klubu, oko kluba i za klub, te vjernim navijačima Škriparima i svima koji podržavaju i neizmjerno vole NK Široki Brijeg.

Na koncu, neizmjerno sam zahvalan upravi kluba i direktoru Slavenu Zeleniki koji su imali razumijevanje za moj odlazak, a napose moj kolega i prijatelj Goce Sedloski. Iz Širokog Brijega odlazim zbog obiteljskih razloga i obveza.

Dragi igrači, Vi ste u dobrim rukama. Želim Vam još jednu uspješnu sezonu, jer to svojim radom i zalaganjem na travnjaku i te kako zaslužujete.

Neka ovo moje pismo bude samo doviđenja, nikako zbogom. Sretno!

U ime cijelog sportskog kolektiva našem Aci izražavamo veliku zahvalu za sve učinjeno u našem klubu, a napose za nogometno znanje koje je nesebično dijelio našim igračima i trenerima, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u životu i nastavku karijere, poručili su iz NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

    • da da duboke isprike, citirami “stručnjaku za taktičke analize utakmica” koji je otisao u Sarajevo i u prvom sastavu igrao sa 4 stopera i 2 beka ..suucesniku sakupljanja minutaze Borni Petrovicu dok na klupi sjedi Juric na kraju se ispostavi najboljem strijelcu(tocnije 7 golova i on i Bagaric ali uz 3 puta manju minotazu…dalje da ne nabrajam,posto ne volim ni ja citat duge analize…s kiim ja tribinu dijelim..za plakat

  • Ispada Ko god smeta onome što se predstavlja kao konj da on mora otići iz kluba.Još samo bagarić i sve u redu.Čovjek je zaista u pravu.Sad su pomoćnici ćorić i ivanković što je još katastrofalnije.Opet će biti gledaj to 1 pol,,to drugo pol,dali smo taj go,gledaj pa u pravu ste mi smo široki i idemo na pobjedu.

  • Eto počele su čistke Gledaj u klubu koji jako dobro Gledaj plaća trenere i igrače, a oni Gledaj davaju prosječne igre. Nadam se da Gledaj u klub neće doći Mamić jer Gledaj tada će sve policije svijeta Gledaj motriti na Široki. A to nam Gledaj ne treba jer da je Mamić pošten kao što je lajao na sva usta nebi Gledaj bježao iz hrvatske..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.