ŠUM dovodi Brkove u Široki Brijeg

“Ima nas petero i svi smo hetero” slogan je grupe glazbenika/zabavljača iz Zagreba koji oduševljavaju publiku na brojnim nastupima diljem zemalja u regiji.

Postoje od 2004. godine. Zahvaljujući licemjerju koje vlada u tzv. urbanim krugovima, koje se gnuša narodnjaka, ali istodobno potajno uživa u njima, Brkovi brzo ostvaruju uspjeh. Njihovo tankoćutno muziciranje, šovinistički tekstovi, buđenje niskih strasti, općenito – larpurlatizam, pronalaze publiku u onima koji se srame svoje rodovske prošlosti i genetskog podrijetla. Svoju glazbu nazivaju “turbo punk folk wellness i spa” sumirajući tako sve elemente koju su u nju unijeli, kao i one koje su stvorili (wellness i spa do tada nisu se vezali uz glazbu).

[youtube id=”zDgH0KaMchw” width=”600″ height=”350″]

Širokobriješka udruga mladih (ŠUM) najavljuje svoj prvi projekt, te organizira nastup grupa Brkovi i Berette, koje ne treba posebno predstavljati, u clubu Borboleta u Širokom Brijegu.

Iako se ovaj projekt trebao održati na drugoj lokaciji, u zadnji tren je došlo do problema protiv kojih se nismo mogli boriti, te smo se odlučili za promjenu lokacije, ne dovevši ni u jednom trenutku otkazivanje ovog događaja.

Glazbenom dijelu će prethoditi prijenos utakmice Hrvatska – Srbija.

Ulaznice, po cijeni od 8 KM u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima:
Široki Brijeg – “BIG BEN” Široki Brijeg;
Ljubuški – Smokva Dizajn coffee bar;
Posušje – Carpe Diem;
Tomislavgrad – Elements club & lounge;
Mostar – OKC Abrašević ili na dan događaja na ulazu u club po cijeni od 10 KM.

(www.jabuka.tv)
5 komentara

    • tekst je preuzet s njihove stranice, zajebancija, isto kao i sve što izjave i otpjevaju, odrecitiraju ili šta god.
      na plakatima i na facebooku stoji da je u ovaj petak koncert

  • Znači, navedeno je da glazbenom dijelu prethodi utakmica Srbija – Hrvatska … Da si se imalo potrudio/la saznati kad je utakmica ( petak ), znao bi i kad je koncert …

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.