Studenti zdravstvenih studija darivali štićenike mostarskog Centra ”Nazaret”

Članovi Udruge studenata Fakulteta zdravstvenih studija (HSSA) iz Mostara u ove predblagdanske dane darivanja i pomoći bližnjima u nevolji pokrenula je po treći put humanitarnu akciju za štićenike Centra ”Nazaret” iz Mostara.

Pored brojnih uspjeha u radu, Centar ”Nazaret”, koji trenutno okuplja 26 djece i mladih različitih uzrasta i tjelesnih i razvojnih poteškoća, suočava se s brojnim problemima, poglavito financijske naravi u osiguranju potrebne hrane, higijenskih potrepština, lijekova, ortopedskih pomagala, pribora za pisanje i crtanje, posteljina, pokrivača te za prijevoz štićenika.

”Uz druženje i pjesmu pokušali smo uljepšati predstojeće Božićno-novogodišnje blagdane brojnim štićenicima Centra ‘Nazaret’. Centar je posjetilo 25 članova udruge, a budući da je ovo vrijeme Božića cijeli projekt ne bi prošao kako treba bez Djeda Mraza, koji je posjetio ovaj centar te štićenicima centra poklonio darove”, navode iz Udruge HSSA.

Članovi udruge ovim putem zahvaljuju se svim studentima Fakulteta zdravstvenih studija što su pridonijeli svojim materijalnim dohotkom u realizaciji projekta.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: