Student u Superpotjeri pobijedio pet lovaca i osvojio 30.000 eura

U nedjeljnom izdanju Superpotjere nastupilo je četvero natjecatelja, ali je samo njih dvoje u duelu s lovcima odnijelo pobjedu.

Darinka Pisac iz Solina, igrajući protiv troje lovaca, osvojila je 5.000 eura, a Josip Rončević iz Lumbarde na Korčuli odlučio se na borbu protiv supertima i odličnom igrom natjecanje napustio s 30.000 eura. Rudolf Barišić iz Sesveta i Dražen Nemet iz Zagreba nisu uspjeli nadigrati lovce.

Josip Rončević iz Lumbarde s otoka Korčule student je prve godine FER-a. U prvom krugu osvojio je maksimalan iznos od 2.500 eura, odgovorivši točno na svih pet pitanja. U brzopoteznoj igri Josip se odlučio boriti protiv cijelog supertima.

Foto: HRT

Lovci su mu ponudili 30.000 eura i zatražili 56 sekundi na svom satu. Josip je na kraju s devet sekundi prednosti nadigrao supertim lovaca i osvojio 30.000 eura, piše Index.hr.

Ovo je sve tako brzo prošlo, iskreno, lovci su imali puno teži set po mom mišljenju, ja sam imao par kikseva na početku baš glupih, ali, sreća, i nešto znanja. Još uvijek malo sam pod dojmom, rekao je Josip nakon pobjede.

Zglajzali smo kao mali majmuni, našalio se lovac Dean.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.