Stolac: Oštećenja na mostu i novom kružnom toku

Portal Stolac City objavio je u srijedu fotografije oštećenog mosta “Inat ćuprija” te oštećenih zelenih površina na novom kružnom toku na ulazu u Stolac.

Prema dostupnim informacijama, oštećenja na mostu su nastala tijekom noći, ali ostaje nepoznato jesu li ih uzrokovali ljudski faktor ili nevrijeme.

Fotografije prikazuju značajna oštećenja na mostu, koji je poznat kao jedan od simbola grada. Građani su zatečeni i uznemireni, postavljajući pitanje tko je odgovoran za ovu štetu, navodi Stolac City.

Lokalne vlasti i policija već su obaviještene o incidentu. Istraga će utvrditi je li uzrok oštećenja ljudska nepažnja, namjerni čin vandalizma ili je pak veliku štetu moglo uzrokovati nevrijeme.

Stolac: Bagerom kopao po stećcima i ostatcima srednjovjekovne crkve

Građanin Stoca koji je ustupio fotografije kazao je za Stolac City da je Inat ćuprija uvijek bila ponos grada. Vidjeti je ovako oštećenu je vrlo uznemirujuće. Nadamo se da će nadležni brzo reagirati i sanirati štetu, istaknuo je.

Osim oštećene “Inat ćuprije”, u noći s utorka na srijedu nastala su oštećenja i na zelenoj površini unutar novog kružnog toka u Stocu. Naime, netko je automobilom vozio po sredini kružnog toka, očito u namjeri da uništi travnjak i posađeno cvijeće.

Biser Hercegovine: Hoće li Stolac napokon dobiti mjesto koje zaslužuje?

Incident se dogodio na ulazu u grad iz smjera Čapljine/Mostara.

Tko je i zbog čega skrenuo s prometnice i vozio po sredini kružnog toka, ostavljajući za sobom tragove na travnjaku i oštećujući ukrasne biljke koje su tamo bile zasađene, ostaje nam saznati.

Stanovnici su izrazili svoju zabrinutost i frustraciju zbog ovog vandalskog čina, ističući važnost očuvanja javnih površina i pozivajući na bolje sigurnosne mjere kako bi se spriječili slični incidenti u budućnosti, prenosi Stolac City.

Počinje Stolačka tarča na Starom gradu Vidoškom

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.