Policajci u ovoj županiji prvi će imati nove uniforme

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a prvi će dobiti nove policijske uniforme i to nakon što je grupa ponuđača iz Zenice dobila posao vrijedan 426.940 KM.

Nakon uspješno završene javne nabavke novih policijskih uniformi za MUP HBŽ-a, odlučeno je da će zeničke kompanije Shot i Zenko realizirati ovaj projekt u skladu s nedavno usvojenom Uredbom o jedinstvenoj policijskoj uniformi.

Nova Uredba definira izgled uniformi svih policijskih službenika na području Federacije Bosne i Hercegovine, a Zenko i Shot će isporučiti radne policijske uniforme vrijednosti 354.949 KM, uniforme za specijalnu policiju vrijednosti 58.250 KM, kao i poluduboke čizme vrijednosti 13.750 KM.

Javna nabavka je bila raspisana 22. siječnja, a MUP-u HBŽ-a su dostavljeni i uzorci uniformi s certifikatima institucija te su u ovoj županiji, kako je potvrđeno za Klix, obavljena i laboratorijska ispitivanja materijala u Zagrebu gdje je utvrđeno da zadovoljavaju tehničke zahtjeve.

Kompanije Zenko i Shot su izrazili zadovoljstvo uspješnim završetkom postupka javne nabavke, ističući važnost ovakvih projekata za lokalno gospodarstvo i sigurnost.

Nove uniforme će biti isporučene u predviđenom roku od 60 dana, te će time pripadnici MUP-a HBŽ-a biti među prvima koje će nositi nove, standardizirane uniforme.

FBiH: MUP-ovi raspisuju natječaje za prijem novih službenika

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Prave novu Jugoslaviju. Šta očekivati od jednog Jerke Livaje čiji je ćaća bio i osta udbaš a i on nije ništa bolji. Najzanimljivije je njegovo napredovanje u Mupu u Mostaru, za 2 miseca iz čina policajac napredova u čin glavnog inspektora.

  • Imali smo HB županiju i ZHZ – ju gdje se jos na odorama i vozilima vidjela šahovnica. I jude i to prodase. Tamo Isak koji zeli biti dehidracije pobjedi citav hrv. korpus u parlamentu i Domu naroda. Pa tko sjedi u Vladi Federacije, ministri HDZ ili DF. Je li ovo Komsic kriv ili HDZ koji je dio izvrsne vlasti. Sramota za sta izginuše domoljubi, hrvatski branitelji, policajci. Jozu Leutara su ubili kao doministra Mupa bas ovi koji ciste i ukidaju sve sto je hrvatsko. Svi ministri iz Vlade i drzavni službenici iz reda hrv. naroda nek daju ostavke.

  • Ovo nije nametnuo visoki prestavnik, ovo nije naredio Marfi i strane ambasade ovo je dio izdaje i kriminalnog kompromisa nasih Juda koji nas prestavljaju. Puna im usta domoljublja, izborni zakon, kanal na hrv. jeziku itd. Jednakopravnost nas u Federaciji i u cijeloj BiH i evo ga kapitulacija u dvije zupanije gdje dmo vecina gdje je ostala ta šahovnica. I ona smeta i nju prodase Jude…Sto sada sve ste isporučili. Samo se nadam da ce ova policija sa ovim obilježjem jednog dana hspsiti lopove, kriminalce koji su opustošili drzavu a trguju nacionalnim interesima…Ramo Isak ih sve nadmudrio i prešao. Eto ti kapaciteta nasih prestavnika..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.