Što nudi mostarski Zimski grad?

Danas, 17. prosinca 2013. u Coca Cola Zimskom Gradu Mostar imamo cjelodnevno druženje sa Udrugom mladih medicinara BOHEMSA Mostar.

Vrijedni mladi ljudi iz BOHEMSE, na simpatičan način i kroz igru i druženje s mališanima, stvaraju kompletno drugu sliku o „zločestom čika doktoru“ i na taj način uspiješno razbijaju strah kod djece od doktora i njihove „strašne“ bijele kute. Ukoliko i Vi imate jednog takvog mališana obavezno dovedite dijete na ovaj nesvakidašnji događaj i druženje.

Pored BOHEMS-inog programa, danas u Coca Cola Zimskom Gradu, s početkom u 11:00 sati možete uživati u prekrasnoj predstavi/mjuziklu „Patnje jednoga vuka“ koju će izvesti učenici Stare Gimnazije Mostar. Predstava je prije svega humanitarnog karaktera, te je ista namjenjena za djecu s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju grada Mostara.

U poslijepodnevnim satima, točnije u 19:00 sati, možete uživati u zimskom gradu sa prigušenim svijetlima, kada će Mostarske mažoretkinje izvesti svoju koreografiju sa noćnim-svijetlećim štapovima.

Naravno, baš kao i svaki dan, tu je naš simaptični Djed Mraz koji će se zabavljati i slikati sa svom dječicom ili nezaobilazni zoološki vrt sa kozama, ovcama, janjetom, magarcima i malim ponijem.

Za odrasle, tu je široka ponuda naših prodajnih štandova, kao i kuhano vino, roštilj ili neki drugi proizvodi iz naše ugostiteljske ponude.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.