U akciji ''Božić u Širokom'' 20 poklon-paketa podijeljeno višečlanim obiteljima

U uspješno provedenoj humanitarnoj akciji pod nazivom „Božić u Širokom“, koju su organizirali Vijeće mladih Općine Široki Brijeg i Općina Široki Brijeg, prikupljeno je 1.670 KM.

Cjelokupan prikupljeni iznos je utrošen na ukupno 20 poklon-paketa koji su podijeljeni višečlanim obiteljima u Općini Široki Brijeg. Poklon-paketi su sadržavali osnovne kućne potrepštine, a uručeni su preko Centra za socijalni rad, obiteljima koje se nalaze na evidenciji socijalno ugroženih.

ukrasavanje_bora_siroki_brijeg_1

Vijeće mladih Općine Široki Brijeg i Općina Široki Brijeg krajem prošlog mjeseca su organizirali prodaju adventskih vijenaca i slika, a početkom ovog mjeseca uz ukrašavanje bora organizirana je prodaja radova koja su izradila djeca iz Dječjeg vrtića ”Pčelica” i učenici nižih razreda Druge osnovne škole, te umjetničke slike koje su izradili studenti Akademije likovnih umjetnosti. Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli da ova humanitarna akcija bude uspješno provedena.

ukrasavanje_bora_siroki_brijeg_2

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

  • treba se pod robnom napravit pravi veliki trg (onaj cijeli parking) gdje će se sve održavati, a ne na mostu (čitaj na putu) u nekoliko kvadrata se ljudi zbijaju sa svih strana auti oko njih prolaze, kaos

  • Most je uvijek bio most i ostat ce most u prenesenom i autenticnom znacenju te rijeci. Srce “carsije” i grada. I nije u nekoliko kvadrata. Uvijek je bio okupljaliste mladezi, umirovljenika, sportasa, ucenika, drustava, udruga, parova… Nije slucajno da se na njemu odrzavaju razne velike proslave, dogadjaji i sl., jer se radi o tradicionalno-povjesnoj konotaciji. I ima jednu posebnu dimenziju i vrijednost. S druge strane Siroki Brijeg pati od kronicnog nedostatka parkinga (barem centar), pa bi se “škopljenjem” parkinga pod robnom, najblaze receno, idiotski postupilo. Izmisljanje tople vode. To bi bilo izvedivo, uz dodatna megalomanska ulaganja, sto smatram potpuno bespotrebnim. Bolje bi ta sredstva bilo ulozit u uredjenje parka, npr.

  • čuj reć kome se dala, pa nije nitko glup tko to radi, bože bože nepismeni ljudi, Ovako se treba nastupiti , da se zna koliko se obitelji pomoglo. nije to sramota. baš naprotiv za svu pohvalu 🙂

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.