Što je zajedničko Maradoni i bivšem treneru Širokoga Brijega? – Jabuka.tv

Što je zajedničko Maradoni i bivšem treneru Širokoga Brijega?

Diego Armando Maradona u svojoj se trenerskoj karijeri znao sukobljavati i s hrvatskim stručnjacima.

Zoran Mamić sa svojim ga je Al-Ainom i pobijedio (4-2) 2018. godine u Presidents kupu Ujedinjenih Arapskim Emirata, dok je Diego Maradona u veljači iste godine (također u Emiratima) svladao Davora Mladinu koji se dobro sjeća tog susreta s ikonom svjetskog nogometa.

Da, pozdravili smo se prije utakmice, pričali smo na talijanskom, bio je jako prijatan i ugodan za razgovor. Nije djelovao nimalo umišljeno, a nema dvojbe da se radi o jednom od najvećih nogometaša svih vremena, kaže za 24sata.hr Davor Mladina koji je tada sjedio na klupi drugoligaša Ras Al-Khaime.

Njegov je Fujairah slavio 2-0, a oni su se na kraju i plasirali u Prvu ligu. No, na koncu ih je u tamošnju nogometnu elitu uveo jedan lokalni trener. U klubu su mislili kako su se lakoćom morali plasirati u Prvu ligu, pa su Maradonu smijenili prije tih dodatnih kvalifikacija kroz koje su otišli u viši rang.

Bivši trener Širokoga Brijega se prisjeća i jedne šale s Maradonom…

Kratko smo pričali, ali smo se i dobro nasmijali. Ja sam mu rekao kako nas dva imamo barem nešto zajedničko, a njega je zanimalo na što mislim. A imamo zajedničke inicijale, haha. Tada se i on baš nasmijao, priča Mladina za 24sata.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.