Srpski novinar se narugao Vučiću i dao mu novi nadimak

Poznati srpski novinar Milojko Pantić, urednik emisije Sportsko-politička galaksija, ponovo je komentarom uzdrmao javnost u susjedstvu.

Njegov stav, koji je obavljen na portalu Danas, prenosimo u cijelosti:

Euforija izazvana pobjedom nad Portugalom i direktnim plasmanom na Svjetsko fudbalsko prvenstvo samo je novi teatar apsurda u zarobljenoj zemlji i uništenoj državi Srbiji.

Euforija ide dotle da nekadašnji navijački huligan na mjestu predsjednika države izjavljuje kako Srbija ima para za trošenje, da će dati još deset milijuna sportu.

Oduševljeni gledatelji teatra smo svi mi ojađeni i do prosjačkog štapa osiromašeni građani Srbije, a izvođači i glavni apsurdisti u ovoj novoj predstavi Aleksandra Belivučića, uzurpatora života svih nas, jesu nogometni milijunaš Piksi i njegovi majstori u guranju lopte također milijunaši.

Pobijedite i obradujte narod, rekao je u stilu kralja, Aleksandar Belivučić, došavši u avion u funkciji predsjednika nepostojeće države, da guračima lopte poželi sretan put i da im obeća milijun eura nagrade ako pobijede Portugal.

Na stranu to što nikada nijedan predsjednik države u političkoj historiji svijeta nije ušao u avion samo zato da fudbalerima poželi sretan put i da im obeća nagradu, piše Radio Sarajevo.

Naš „Kralj smetlišta srpske povijesti“, bez trunke srama i stida, pred osiromašenim građanima se hvali kako: „Imamo para za trošenje.“

A to su pare koje on u naše ime preko nepostojeće države Srbije pozajmljuje po svijetu, a koje će vraćati naši praunuci, ako ih uopće bude bilo.

(www.jabuka.tv)10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.