Srcem uz Široki: Portal Jabuka.tv i NK Široki Brijeg potpisali ugovor o suradnji

Portal Jabuka.tv i Nogometni klub Široki Brijeg potpisali su službeni ugovor o medijskoj suradnji i promociji.

S ciljem promocije sporta i nogometa u Širokom Brijegu i Županiji Zapadnohercegovačkoj dogovorena je jednogodišnja suradnja portala Jabuka.tv s NK Širokim Brijegom.

Portal Jabuka.tv preko 12 godina od osnutka portala prati i promovira rad i rezultate kluba s Pecare. Kao najjčitaniji portal u Zapadnoj Hercegovini portal Jabuka.tv želi i dalje biti snažan promotor lokalnog kluba koji je ujedno prepoznatljiv sportski brend ovog dijela Hercegovine.

Ugovor je potpisan u prostorijima NK Široki Brijeg, a potpisali su ga u ime kluba v.d. direktora Slaven Zelenika, a u ime portala osnivač i vlasnik Ivan Mandić.

Vjerujem kako smo na obostrano zadovoljstvo dogovorili ovakav oblik suradnje. Portal Jabuka.tv spada u red onih medija koji godinama izvještavaju, promoviraju i prate uspjehe i rezultate našeg kluba revno ih prenoseći svojoj publici. Smatram kako ćemo ovim ugovorom našu suradnju podignuti na još jednu veću razinu, odnosno kako će i naš klub dobiti jedan važan medijski prostor. S obzirom na uspješnu suradnju kroz dugi niz godina, ovaj ugovor je bio logičan slijed događaja, rekao je v.d. direktora Slaven Zelenika NK Široki Brijeg po potpisivanju ugovora.

Prenošenje izjava igrača prve momčadi i stručnog stožera, ali i aktivnosti kluba na svim poljima može se reći da su gotovo pa svakodnevnica za portal Jabuka.tv, a u budućnosti je cilj da dosadašnje praćenje Plavo-bijelih bude podignuto na još bolju i profesionalniju razinu.

Zasigurno da je ovakva suradnja veliki plus i za NK Široki Brijeg, ali i za nas kao portal. Široki je klub koji smo svi sa zanimanjem pratili od malih nogu, a kao medij se trudimo prenositi informacije iz kluba našim čitateljima na što kvalitetniji i profesionalniji način. Imali smo uspješnu suradnju dugi niz godina, a vjerujemo da će se suradnja još više produbiti nakon ovog ugovora i da ćemo se prema ugovoru odnositi maksimalno korektno i profesionalno, kazao je ispred portala Jabuka.tv Ivan Mandić.

(www.jabuka.tv)


17 komentara

 • Super!
  Jedan savjet/kritika vašem portalu. Više istraživačkog novinarstva, manje prepisivanja. Npr, počela je škola, nema podataka koliko je djece upisano naše škole. Kakva je situacija u usporedbi s prošlim godinama? Kakva je situacija u susjednim gradovima… Kava zanimanja nude naše srednje škole?

  • Haha neka im se lipo dostave podaci od organâ koji raspolažu tim podacima. Kako će ijedan portal znat kada im se ne daju statistike?? A kad su neki portali počeli špekulirat i na svoju ruku procjenjivat, tada ih ti organi prozivaju za “iznošenje neistinitih informacija”. Pa recite vi onda istinu. 😄
   Ljudi ne shvaćaju da je jabuka.tv i drugi portali slične veličine mediji koji imaju određene ekskluzive i mogućnosti i informacije, ali ne raspolažu sa a 50 novinara kao velike medijske kuće. Jedino da počnu prenosit šta ulica i kafana pametuju 🤷🏻‍♂️ Tako da je logično da se moraju prepisivati odnosno prenositi neke vijesti do kojih su došli moćni mediji s mnogo većim sredstvima.

 • Zašto misliš da ekipa s portala nije već te podatke zatražila? Ali isto možda lijenčine iz ministarstva nisu u stanju dostaviti te podatke

 • LJudino, tko te toliko uznemirio u tvojoj prošlosti pa misliš da će proći ako na sva događanja u Širokom Brijegu napišeš negativan komentar.

 • Pa ima još klubova u našem Gradu, premalo nas je da jedne uzdižemo druge marginaliziramo, a naročito u dječjem uzrastu, ali ajde dobro ipak je novac prije svega…

 • Jedan od rijetki objektivnih portala na ovim prostorima koji ne piše po direktivi…Isto tako pokriven svim vijestima,pohvale…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.