Šprajc: Ako kažem da je u životu bolje biti p***r nego Beroš, Plenković bi rekao da sam se nespretno izrazio

Zoran Šprajc u svom se prepoznatljivom stilu osvrnuo na izjavu Vilija Beroša da je za djecu bolje da su u domu nego kod istospolnih parova.

Zbog izjave ministra zdravstva Vilija Beroša da je bolje da dijete bez roditelja živi u Domu za nezbrinutu nego da ga usvoji gay par, bilo je neugodno i premijeru Andreju Plenkoviću. Prigodom posjeta Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” rekao je da se Beroš malo nespretno izrazio

Dakle, ako ja sad slučajno kažem da je u životu bolje biti p***r nego ministar Beroš, premijer Plenković bi rekao da sam se samo nespretno izrazio, rekao je Šprajc, prenosi RTL.hr.

Prokomentirao je Šprajc u emisiji i Miroslava Škoru.

I Miroslav Škoro organizira zanimljive performanse, ali kulturno-gastronomske. Naime, Škoro ne skriva da mu je u političkom djelovanju uzor Hrvatska demokratska zajednica. I po uzoru na svoj uzor, Škoro u kampanji nastupa sa svirkom, pjesmom i – pečenim volovima.

 Tako smo u zagrebačkoj Dubravi ovog vikenda imali ponovno priliku vidjeti leš vola nabijenog na kolac kojemu u laganoj vrtnji, uz pjesmu i veselje, majstori za volove režu meso kojim hrane oduševljeni narod. Prekrasan prizor odmah je izazvao emocije i sjećanja na prvu pobjedu dr. Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice koja je također u Dubravi proslavljena velikim pečenim volom, kazao je Šprajc.

Nakon toga 30 godina smo volove mogli gledati samo na televiziji u prijenosima saborskih sjednica, ali, evo, Škoro je odlučio volove ponovno približiti narodu, nadajući se da će za komad žilave voletine narod i njemu omogućiti da ga ponovno gledamo u izravnom prijenosu saborskih sjednica

Doduše, leš vola koji je narodu Dubrave prekjučer priuštio Miroslav Škoro bio je čak 250 kilograma lakši i manji od leša vola kojim je nekoć Dubravu častio Franjo Tuđman, što samo potvrđuje koliko je Tuđman bio veliki, a Škoro mali, zaključio je.

(www.jabuka.tv)

 

44 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.