Košarkaši Gorice idu u ABA 2 ligu

Ono o čemu se posljednjih dana i tjedana sve glasnije pričalo, ono što je praktički potvrdu dobilo u trenutku kad je Grad Velika Gorica stao iza projekta, sad je i službeno – košarkaši Gorice sljedeće sezone će igrati ABA 2 ligu.

Iz kluba je u ured regionalne lige otišlo službeno očitovanje o pristanku na sudjelovanje u drugom razredu ovog natjecanja, u kojem će biti i klubovi kao što su Široki i sarajevski Spars iz BiH, Helios Suns iz Slovenije, Sloboda Užice i Zlatibor iz Srbije, Sutjeska i Lovćen iz Crne Gorice, Rabotnički iz Makedonije…

Ovo je velik korak za naš klub, nadamo se da ćemo na ovaj način još više popularizirati košarku u Velikoj Gorici i privući još veći broj djece. Usprkos interesu nekih klubova iz ABA lige, uspjeli smo zadržati Josipa Sesara kao glavnog trenera i naš projekt se nastavlja.

Grad je pokazao veliko razumijevanje i želju da uspješnu prošlu sezonu okrunimo nastupom u više rangu, na još višoj razini. Klub kontinuirano radi na unapređenju omladinskog pogona, a cilj nam je unaprijediti trenersku struku u Velikoj Gorici, pružiti što kvalitetniju košarkašku izobrazbu trenerima, ali i u djeci u ovome gradu. Bez podrške gradonačelnika Dražena Barišića i njegovih zamjenika sve to ne bi bilo moguće, zato im se klub svima javno zahvaljuje, oglasili su se iz KK Gorice.

Podsjetimo, Goricu s klupe vodi mostarski Jordan – Josip Sesar.

Bio je talentiran kao Dražen i Kukoč, a evo gdje je danas: “Ne žalim ni za čim”

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Vidi dvorane a Gorica blizu 100 tisuća stanovnika, sad se vidi koliko je kk široki velik tj najuspješniji kolektivni klub u bih

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.