Sony sprema veliki povratak

Nakon dugo vremena dobrih vijesti i za Sony fanove, a naročito one koji se nadaju kompaktnom top modelu. Doznaje se da Sony za početak 2021. sprema veliki povratak s tri flagshipa, među kojima je i Compact.

Više od dvije godine su prošle otkako smo vidjeli posljednju kompaktni Premium Xperia telefon iz Sonyja. Po mnogima je Sony dugo godina bio najbolji u igri uobličavanja flagship telefona u kompaktne, rukama savladive, modele bez previše kompromisa.

U međuvremenu, Sony Xperia telefoni u najezdi cijenom prihvatljivih, a opet nedvojbeno sve boljih telefona iz Kine, otklizali su na margine. Tvrtki je mobilna divizija već dosta dugo financijski kamen oko vrata, no ne odustaju. Pričalo se svojevremeno da čekaju svoju šansu u 5G eri.

5G era je pred vratima, ma koliko se neki tome opirali paleći stupove, a Sony navodno sprema veliki povratak, piše SmartphoneHrvatska.

Android Police kako se Sony već iduće godine namjerava vratiti XZ strategiji otprije nekoliko godina i ponuditi flagship u tri veličine. Standardni model pratit će veliki, nekad pod oznakom Premium, a što je i važnije, i mali model, nekad s oznakom Compact.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.