Snapchat razgovori i video pozivi stižu na računala

Kako je najavljeno, značajke Snapchata poput snimanja, razgovora i videopoziva dolaze na radnu površinu putem web aplikacije što je prvi put da je tvrtka svoju uslugu učinila dostupnom izvan pametnih telefona.

U početku će web platforma biti dostupna isključivo pretplatnicima na Snapchat+, a to je prva velika značajka otkako je Snap najavio svoju plaćenu verziju u lipnju.

Pretplatnici u SAD-u, UK, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu prvi će dobiti pristup, prije nego što postane dostupan svim korisnicima diljem svijeta. Snapchat će biti kompatibilan samo s Googleovim preglednikom Chrome, a ne i s Appleovim Safarijem, prenosi Bug.hr.

Kako bi pristupili Snapchatu za web, korisnici moraju otići na web.snapchat.com i prijaviti se svojim Snapchat korisničkim imenom i lozinkom.

Ondje će se očekivati da prema zadanim postavkama dovrše potvrda u dva koraka na mobilnom telefonu. Nakon što se otvori Snapchat za web, moguće je nastaviti razgovore započete putem mobilne aplikacije.

Foto: Snap

Slično iskustvu aplikacije na mobilnom uređaju, poruke poslane putem Snapchata za web automatski će se izbrisati nakon 24 sata.

Tvrtka također kaže da će Snapchat za Web spriječiti ljude da snimaju snimke zaslona. Međutim, Snap je svjestan da ljudi i dalje mogu snimiti sliku na ekranu sa svog telefona, napominjući da proizvod nije savršen, prenosi TechCrunch.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.