Slaven Musa odbio Vitez: Branko Karačić preuzima posrnulu momčad?

Branko Karačić

Hrvatski strateg Branko Karačić je novi trener NK Vitez. Karačić će tako preuzeti momčad koja u prva tri kola nije osvojila ni jedan bod.

Nakon što je prije tjedan dana, nakon samo dva odigrana kola i dvije izgubljene prvenstvene utakmice (1:0 Radnik i 5:1 Široki Brijeg, obje u gostima), smijenjen trener Viteza Valentin Plavčić, a prvi pik Vitežana bio je Slaven Musa. Međutim, Musa se zahvalio na ponudi, nije mogao prihvatiti Vitez jer, navodno, čeka realizaciju inozemnog transfera.

U međuvremenu, Vitez vodi dosadašnji trener juniora Ivica Bonić, izgubljena je i utakmica sa Željezničarom u nedjelju u Vitezu, uporno se traži trenersko rješenje i kako se doznaje već ovoga tjedna ono bi trebalo biti i potvrđeno.

Istina, neslužbeno je, jer u klubu s bilo kakvim informacijama vezanim za trenera ne izlaze u javnost, razgovaralo se s Marijom Ćutukom, te s poznatim hrvatskim trenerom Stankom Mršićem, a u prvi plan je iskočio Branko Karačić koji je do sada vodio niz hrvatskih prvoligaša, ali i Široki Brijeg i Zrinjski iz Mostara.

Navodno, informacija je još uvijek neslužbena, dogovor je u završnoj fazi i Karačić bi već sljedećih dana trebao preuzeti NK Vitez.

(Goal.com)

1 komentar

  • Sretno branko í hvala ti za sve sto si ucinio za zrinjski í mostar ultrasi te vole í postuju í uvijek ces bit docekan aplauzom velikim kad god dodjes

Komentiraj: