Skupština ŽZH prihvatila nove obaveze po kreditnom zaduženju prema FBiH

U utorak 4. rujna održana je 34. redovna sjednica Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, gdje su zastupnici prihvatili prijedlog odluke o prihvaćanju reprograma obveza po kreditnom zaduženju ŽZH prema Federaciji BiH iz sredstava MMF-a po IV Stand by aranžmanu MMF-a s FBiH.

Prijedlog ove odluke zastupnicima je detaljnije obrazložio ministar financija u Vladi ŽZH, Toni Kraljević (HDZ BiH). Jedini suzdržan na ovu odluku bio je zastupnik Hrvatskog saveza HKDU-HRAST, Deni Ćorić.

Usvojen je i Prijedlog zakona o izmjenama dopunama Zakona o oružju i streljivu, na koji je također bio suzdražan zastupnik Deni Ćorić.

Usvojen je i prijedlog Odluke o prihvaćanju reprograma obveza po Podugovoru o zajmu za Projekt Modernizacija bolnica u Bosni i Hercegovini – Faza II, gdje je također bio suzdražn zastupnik Deni Ćorić.

Skupština ŽZH je jednoglasno prihvatila prijedlog Odluke o davanju suglasnosti općini Grude za prihvaćanje reprograma obveza po kreditu Austria AG za projekt vodoopskrbe općine Grude, ističe se u priopćenju Skupštine ŽZH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.