Mostar: Srušio se nedavno obnovljeni strop i blokirao ulaz u zgradu

Na ulazu u zgradu u Ulici Stjepana Radića u Mostaru odlomio se strop i blokirao ulaz svim stanarima.

Oštećeni strop rađen je prije pet godina u sklopu obnove fasade na spomenutoj zgradi.

Kako doznaje Bljesak.info, strop se odlomio oko 10 sati u srijedu te je velik dio stanara ove zgrade ostao “zatočen” u svojim stanovima. U pomoć su im pritekli susjedi i policija, koja je oko 11 sati stigla na mjesto događaja.

Građanima Mostara, nažalost, otpadanje fasada nije neobična pojava, no ovo je prvi put kako je strop blokirao kompletan ulaz u zgradu.

Ranije fasade znale su otpadati uslijed jakog vjetra, što je bio slučaj fasada sa zgrade u mostarskom naselju Centar 2 te u naselju Eksperiment. Uzrok ovoj pomalo neobičnoj nesreći, s obzirom na to da nema ni tračka vjetra, zasigurno nisu vremenske prilike.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Nije bitno ko je izvodjač radova, tko nadgleda te radove to je bitnije… Kod nas to funkcionira tako.
   Plaćamo asfalt 10 cm dubine, stave tri naplate 10.
   Placamo skupo lijepilo stave najeftinije
   A kad HDZ i ostala gamad nesto financiraju, onda to što košta 100KM oni plate izvodjaču 1000KM a onda izvodjač mora njima osobno vratit 800KM….to nažalost tako funkcionira

   3
   2
   • DA NARAVNO DA JE BITAN KONTROLNI ORGAN ALI VALJDA IMA UGOVOR U KOJEM BI TREBALO SVE ARTIKLE KOJE ČE KORISTITI STAVITI U UGOVOR I TO NIJE PROBLEM UTVRDITI A TAKO JE U NAJVEĆEM DIJELI RAĐENO KOD DRŽAVNIH POSLOVA ETO VAM PRIMJER U ŠIROKOM SVAKO DVADESETAK DANA FARBAJU ASVALTNE TRAKE ZATO ŠTO MINIMUM STAVE BOJE A OSTALO RAZREĐIVAČ VIDITE KADA SE KREČE DRŽAVNI OBJEKTI U VODU STAVE MALO I BOJE A VIDITI KOLIKO KOŠTAJU TI IZVOĐENI RADOVI VELIKE CIFRE DOK SVAK SVOJ DIO UZME

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.