Škola nogometa Međugorje ostvarila veliki uspjeh na turnirima | Jabuka.tv

Škola nogometa Međugorje ostvarila veliki uspjeh na turnirima

Škola nogometa Međugorje, nastupala je na dva jaka turnira u Dubrovniku, gdje su osvojili zlato i u Bijeljini gdje su osvojili srebro.

Međugorje, rođeni 2006. godine i mlađe je pobjednik 9. izdanja Memorijalnog međunarodnog turnira ‘Antonio Prlenda’, koji je u organizaciji Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919. odigran ovog vikenda u Lapadu.

Valja napomenuti da je i Dinamo Zagreb pao od ekipe Međugorja. U konkurenciji osam klubova Međugorje je u finalu su na penale dobili Vukovar. Treće mjesto zauzeo je Dinamo Zagreb. Valja napomenuti da su dečki iz Međugorja na otvaranju turnira dobili:

U skupini:

Međugorje – Dinamo Zagreb 2:0.
Međugorje – Župa Dubrovačka 9.0

Polufinale:

Međugorje- HNK Slaven Gruda 7.1

Finale:

Međugorje – Vukovar 0:0, penali 2:0

Najbolji strijelac je Mislav Čutuk (Međugorje) sa 6 pogodaka, a najbolji igrač Danijel Prskalo (Međugorje)

Medugorje, rođeni 2005. godine i mlađe osvojili su srebro, na jakom turniru u Bijeljini, igrajući čitav turnir bez zamjene igrača.

10. međunarodni nogometni turnir “Stopama Save Miloševića”, u Bijeljini, okupio je ove godine 150 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Rumunije.

Međugorje je u skupini osvojilo prvo mjesto, a rezultati su:

Međugorje – Sloboda Tuzla 2:1

Međugorje- Proleter 0:0

Međugorje – Rad Beograd 2:0

Međugorje – Sarajevo Famos 1:0

Četvrtfinale:

Međugorje – Vitez 4:0

Polufinale:

Međugorje – Ofk Beograd 1:0

Finale:

Međugorje – Željezničar Sarajevo 1:2

Najbolji strelac – James Patrick Oostojić.
Najbolji golman – David Miličević.

Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Ovo je primjer kako se s dijecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina.

Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se i zahvaljuju svojim trenerima Nladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu, navode iz škole.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: