Širokobriježanke zaplesale podno Eiffelovog tornja

Mažoretkinje Grada Širokog Brijega vratile su se sa sedmodnevne turneje u Parizu. Tamo su, kao što smo i najavljivali, sudjelovale na međunarodnom festivalu orkestara i mažoretkinja.

”Iznimno mi je drago što mogu reći da je ova turneja bila prijelomna za nas. Unatoč dugom i napornom putu i dugim nastupima, djevojke su sve odradile jako profesionalno i na najvišoj razini. Iako smo već više puta bili u Francuskoj, nastup podno Eiffelovog tornja je zbilja poseban doživljaj. Ukupno vrijeme nastupa u ovoj turneji prelazi 24 sata. Francuske TV kuće su nas u stopu pratile, a iz naše agencije su nam javili da smo dva dana bile na svim programima. Bilo mi je jako drago čuti pohvale sa svih strana jer to i meni i djevojkama govori da godine treniranja iza nas nešto znače, te nas potiču da budemo još bolje,” izjavila je za portal Jabuka.tv trenerica i koreografkinja širokobrijeških mažoretkinja Marija Topić Ramljak.

** We are home, it was a long and exhausting trip, but a great experience. The festival was great, girls were sooo good…

Posted by Mažoretkinje Široki on 19. svibnja 2015

Posljednji nastup donio im je nagradu i priznanje od lokalne vlasti koja ih je i osobno ispratila pri povratku u Hercegovinu.

”Sretni smo zbog svih sklopljenih poznanstava i neizmjernog iskustva.”’ rekla je Topić Ramljak te dodala kako su Mažoretkinje Široki dobile još nekoliko ponuda za turneje, od kojih joj neke još zvuče nestvarno, te da ih u budućnosti čeka još puno sličnih putovanja.

C’était la fête hier à Gauchy avec le 48e défilé carnavalesque !!Voici un petit avant-goût de ce que vous pourrez dé…

Posted by Matélé on 18. svibnja 2015

Drugi sastav širokobrijeških mažoretkinja kreće na šestodnevnu  turneju 21. svibnja 2015. godine, također u Pariz.

Mažoretkinje Grada Širokog Brijega su višestruke državne prvakinje te su na nedavno održanom državnom prvenstvu u Čapljini, osvojile čak 13 zlatnih i jednu srebrenu medalju.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.