Širokobriježanke će zablistati podno svjetske atrakcije

Mažoretkinje Grada Širokog Brijega su na nedavno održanom državnom prvenstvu u Čapljini osvojile 13 zlatnih i jednu srebrnu medalju i ponovno postale apsolutne državne prvakinje. Djevojke se već počinju pripremati za Europsko prvenstvo koje će se održati francuskom gradu Albiu od 27. do 30. kolovoza.

Međutim, širokobriješke seniorke će još i prije posjetiti Francusku, i to ni manje ni više nego Pariz, u kojem će odraditi sedmodnevnu turneju.

Nakon 9 mjeseci, naše mažoretkinje, naš ponos i živi suvenir grada, županije i države kreće put Pariza! Nek Vam Bog bude na pomoći i pokažite opet tko su GLAWNE – jedne, jedine i nedodirljive! SRETNO!!! <3

Posted by Mažoretkinje Široki on 12. svibnja 2015

Sudjelovat će na festivalu svjetskog plesa i krasiti će najljepše i najatraktivnije pariške znamenitosti, a budući da svaki mažoret tim sa sobom vodi i orkestar, u njihovoj pratnji će ići i orkestar iz Livna KUD Dinara.

”Jako mi je drago što su moje cure ponovno pokazale napredak i kvalitetu. Kada smo zaprimili drugi pa potom i treći poziv iz Agencije, bile smo presretne jer je upravo to potvrda za naš rad i trud. Danas ima dosta managera i festivala, mnogi idu i putuju, ali nažalost samo jednom ili više puta, ali uz malene naknade i slabo posjećene festivale. Financijska konstrukcija za naše turneje je u potpunosti riješena od strane Agencije i curama to mnogo znači. Do sada ni jedna grupa nije imala nastup podno Eiffelovog tornja, pa čak ni u samom Parizu, a mi ćemo to isto napraviti čak tri puta u devet mjeseci. Cure su prošli put zaista zablistale i uopće ne sumnjam da će i ovaj put pariški tabloidi pisati o mojim curama, njihovoj ljepoti i plesu. Iako je ovo sve senzacija, drago mi je da mogu reći da je ovo samo jedan novi početak i uvertira u svijet plesa i glamura o kakvom neki sanjaju,” izjavila je u razgovoru za portal Jabuka.tv trenerica i koreografkinja Mažoretkinja Grada Širokog Brijega Marija Topić Ramljak.

Glawne, naše WELIČANSTWENE u Parizu <3

Posted by Mažoretkinje Široki on 1. kolovoz 2014

Za razliku od turneje koja je financirana od strane organizatora, djevojke za putovanja na Europsko prvenstvo trebaju pomoć grada i sponzora. Dosad ih je Grad Široki Brijeg redovito podržavao na putovanjima Europom, pa je Topić Ramljak iskoristila ovu priliku da zahvali Gradu na čelu sa gradonačelnikom Mirom Kraljevićem te Gradskom vijeću na čelu sa Vinkom Topićem, Dental Topić doo, Prvi veseli rasadnik, MCI, Hotel Park, Vina Zadro, Auto kuća Jelić, Leda i Binvest.

Dodala je još i da su širokobriješke mažoretkinje spremne na sponzorske i druge oblike suradnje, te ako ima zainteresiranih za suradnju i podršku, da se mogu javiti na mail [email protected], a pratiti ih se redovno može na službenoj facebook stranici Mažoretkinje Široki.

Osim seniorki, na turneju će ići i drugi sastav mažoretkinja Grada Širokog Brijega. One će također biti u Francuskoj, u posjeti Parizu i St. Quentinu.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.