Širokobriježanke na Dior Press Breakfastu

Širokobriješke blogerice, voditeljice bloga Fashion krik, Cecilija Glavina i Antonija Gugić nazočile su Dior Press Breakfastu u Sarajevu gdje je Krzysztof Chris Nadziejewiec, jedan od 12 najboljih Dior makeup artista iz cijeloga svijeta, predstavio trendove za jesen.

Ovaj glamurozni događaj je okupio medije i blogere iz Bosne i Hercegovine, a model je bila poznata bh. manekenka Ema Golijanin.

Dior se ove jeseni vodi pravilom ”manje je više”, stoga možete zaboraviti teški makeup i konturiranje u stilu Kim Kardashian.

Umjesto toga naglasite svoje usne kao Marilyn Monroe čiji je zaštitni znak bio Dior 999 crveni ruž. U odnosu na klasični, novi ruž koji tek izlazi na tržište ima mat teksturu i dolazi u 35 nijansi od nude do ljubičaste i tamno plave. Također, ovaj ruž sadrži hijaluronsku kiselinu koji daje punoću i vitamin C. To je važna informacija s obzirom na činjenicu da žene pojedu 2 kg ruža tijekom života.

Poznati vizažist je blogericama otkrio neke trikove za besprijekorne usne.

Prije samog ruža potrebno je konturirati usne olovkom koju treba nanijeti na cijele usne radi postojanosti, zatim nanijeti ruž, višak skinuti maramicom i četkicom nanijeti puder u prahu. Za eventualne pogreške dovoljno je samo ukloniti višak ruža korektorom na baby štapiću.

Usudite se poigrati s više boja na usnama, a ove jeseni će biti popularna kombinacija crvene i ljubičaste. Za one hrabrije Chris preporučuje da gornja i donja usna budu različitih boja, što se najbolje postiže sjajilima zbog boljeg stapanja.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj: