Širokobriješki Centar za socijalni rad dobio novi automobil

U sklopu projekta “Podrška pružateljima socijalne pomoći i poboljšanja kapaciteta za praćenje”, koji financira EU u suradnji s Ministarstvom civilnih poslova BiH i Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Centar za socijalni rad Široki Brijeg je izabran kao jedan od 12 pilot Centara BiH da izravno sudjeluje u navedenom projektu, te je u okviru istoga, Centar dobio novo osobno vozilo marke FIAT tip 500 L.

Uz ovu, ne jedinu podršku, Centar se nada da će još više unaprijediti socijalnu zaštitu ranjivih i socijalno ugroženih skupina, te zahvaljuje donatorima.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

 • Za svoj nerad nagradjeni automobilom.Boze sacuvaj.Vama u opisu posla stoji da ste DUZNI pomoci teskim socijalnim slucajevima,a posebno djeci bez roditelja.Kome ste pomogli??

 • Ovo je katastrofa,njima vozilo,a odavno Ustanova i djelatnici koji rade o djeci sa posebnim potrebama u velikoj krizi.U biti ko bliže oltaru njegova je hostija

 • Zanimljivo.

  Kontaktiram nedavno centar za adrese par obitelji kojima bih mogao pomoc i ne dobijem odgovor.

  Hvala na prethodnim komentarima – ipak cu te obitelji potrazit sam. Ako tko ima bilo kakve smjernice, ili znate za obitelj kojoj stvarno treba pomoc, ostavite mail ispod da se dog.

 • predivna podrska pruzateljima usluga ali bi jos bolja bila podrska primateljima uslugaTreba najprije osigurat novac za primatelje usluga a ne kad god jadna sirotinja trazi financijsku pomoc ,nemaju nikad nistaMozda je novac od auta bilo korisnije usmjeriti sirotinji

 • Tko ce napraviti kadrovsu reorganizaciju kad je slatka stolica onima koji bi trebali izvrsiti reorganizaciju Nedaj Boze dati sansu mladim ,ambicioznim i neiskvarenim lj ljudimaKo i svugdje!

 • Ljudi moji, čitava država je u krizi, ne zna se tko pije tko plaća, sve đava odnijeo, svi koji su na vrhu i na čeli trebaju biti na dnu, zato nam i je ovako. Centar nije kriv što se njima pare ne uplaćuju za davanja sirotinji (doduše nadređeni u toj ustanovi bi se trebao malo više potrudit pa izborit za to unatoč svemu )- Sad kad bi se nabrajalo svakoj ustanovi fali nešto, ito po dobro, rupa u zakonu i ustanovama. Konkretno evo Centar kad se o njemu govori dobili auto a nemaju za socijalnu pomoć,zapošljavanje bez natječaja , kako im padne na pamet kao da je nečija ćaćevina, da ne govorim o dubljim stvarima, pravniku. itd…mladim ljudima se ne daje prilika, jer i kad se raspiše natječaj našteljen je onom tko već radi..
  svatko čuva svoju guzicu, nema tu nikakve solidarnosti,…
  Dobro nas Bog drži na životu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.