Širokobriješka večer 2013. u Gastro Globusu

Tradicionalno godišnje okupljanje Širokobriježana u Zagrebu „Širokobriješka večer“ održat će se u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu u petak, 29. studenog 2013. s početkom u 20:00 sati.

Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je međusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje duhovne povezanosti Širokobriježana i njihovih prijatelja. Kao i svake godine, očekuju se brojni ugledni Širokobriježani i njihovi prijatelji iz hrvatskog političkog, sportskog, kulturnog, gospodarskog i vjerskog života.

„Brojne uspješne večeri svih proteklih godina su dokaz da se ovakva druženja nikad ne smiju ugasiti. Prijatelji Širokog Brijega, dašak prošlosti i rodne grude, bezbrižna mladost te vesela i zdrava atmosfera neće izostati ni ove godine,“ izjavio je predsjednik Zavičajne zajednice Široki Brijeg dr. Zdenko Kraljević.

Za glazbeni dio večeri i odličnu atmosferu pobrinut će se grupa „Široki“ iz Širokog Brijega. Glazbeni gost večeri su Zbor i Glazbeni orkestar Glazbene škole Široki Brijeg pod ravnateljstvom Tonćike Kolobarić.

Cijena ulaznice za odrasle osobe je 200 kuna, dok je cijena studentske ulaznice 100 kuna.

Za sve informacije oko ulaznica, poklona za tombolu ili financijsku pomoć, slobodno kontaktirajte članove predsjedništva Zavičajne zajednice Široki Brijeg – Danijela Zeljko 095/593 4954, Anton Marušić 095/197 9149, Mario Luburić 098 /401 980 i Ana Kvesić 098/946 7989.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.