Široki protiv Osijeka i Rijeke

Drugu utakmicu provjera Širokobriježani će u subotu odigrati protiv Osijeka, a zatim će 3. veljače na Memorijalu Gojka Šuška protiv sebe imati Rijeku.
U utakmici protiv Osijeka šansu će dobiti svi igrači, no već na Memorijalu počet će se sa sužavanjem momčadi.
Široki će trinaesti turnir u čast Gojka Šuška otvoriti 3. veljače na Pecari u 15 sati, a drugi duel polufinala, onaj između Cibalije i Hrvatskog dragovoljca, igrat će se dan kasnije na travnjaku Kampa “Musa-Karačić” s početkom u 14 sati.
Rasporedom je određeno da će se utakmica za 3. mjesto igrati u nedjelju (Kamp Musa-Karačić, 12.30 sati), a duel za naslov pobjednika Memorijala istog dana na stadionu Pecara s početkom u 15 sati.
Zanimljivo je to da na klupi prvog protivnika na turniru, Rijeke, od početka sezone sjedi bivši strateg Širokog Ivo Ištuk. Trener s kojim je Široki osvojio svoj prvi naslov prvaka BiH dolazi pa i ne baš zadovoljan stanjem u momčadi koja je prvi dio sezone u HNL-u završila na sedmom mjestu…
”Pokušali smo u ovom prvom dijelu priprema odraditi ono što se i obično radi u ovoj fazi, dakle, dignuti opću fizičku pripremu. U tom dijelu smo to dosta dobro odradili. Malo smo taj rad modificirali jer je dosta igrača došlo na probu pa smo uvijek imali na raspolaganju dvije grupe igrača” izjavio je Ištuk za tamošnje medije, dodavši: Radimo jedan gadan i težak posao, pokušavamo za malo novca naći kvalitetnog igrača, što vrlo teško ide”.
Naravno, ovo nije prvi puta da Ištuk igra protiv kluba s kojim ga se najčešće povezuje i u kojem je i dan danas rado viđen, no jest prvi put nakon odlaska s Pecare u drugom dijelu prošle sezone. (Dnevni list / bljesak.info)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.