Facebook svima uvodi Timeline: Imat ćete 7 dana za postavke privatnosti

Ako ste od onih koji ne vole promjene, posebice ne one na Facebooku, onda imamo lošu vijest za vas – Facebook uvodi Timeline ‘pod mus’, odnosno obavezan svima. U sljedećih par tjedana, svi će dobiti novi Timeline, bez iznimaka ni po kojem ključu. Odmah i upozorenje: Fan stranice ‘Makni timeline, radi 1000 posto‘ će biti navlakuše i potencijalno maliciozni programi.

Što se Timelinea tiče, imat ćete točno sedam dana da vidite što je ‘novo’ te da sakrijete sve što ne želite da drugi ljudi vide, pišu tech mediji. Smisao Timelinea je jednostavan – dati vam mogućnost da se ‘vratite u prošlost’, na način da možete putem posebnog izbornika (desno od glavne fotke) vratiti i pročitati statuse ili vidjeti svoje fotke koje ste objavili tijekom prošlih godina. Istovremeno, Timeline omogućuje da dodajete sadržaje u godine kada još niste imali Facebook.

Postupak micanja neželjenog sadržaja s Timelinea je jedntavan – klikom na opcije u desnom kutu pored sadržaja, isti možete sakriti ili jednostavno onemogućiti pregled svima osim sebi.

(netokracija.com/jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.