Široki Brijeg snizio cijene članskih iskaznica te uveo nove pogodnosti

Nogometni klub Široki Brijeg obaviještava svoje navijače da je došlo do izmjena detalja oko pogodnosti za njihove članove.

”Naime, zbog razloga tehničke prirode bili smo prisiljeni odustati od prvotno zamišljenog popusta za članove od 1 KM za sve ulaznice Premijer lige BiH i Kupa BiH, umjesto čega vam dajemo čak 10% popusta na godišnju ulaznicu, te spuštamo cijenu članske iskaznice na prihvatljivih 15 KM,” navode iz kluba.

Iz NK Široki Brijeg napominju da godišnje ulaznice vrijede od druge utakmice na Pecari (4. kolo Široki Brijeg – Željezničar).

Tako će svi vlasnici članskih iskaznica godišnje ulaznice moći kupiti po cijeni od 63 KM (puna cijena iznosi 70 KM), a vlasnice će svoje godišnje ulaznice moći kupiti po cijeni od 45 KM (puna cijena iznosi 50 KM). Svi oni koji se ne odluče ove sezone izvaditi članksu iskaznicu, plaćat će pune cijene godišnjih ulaznica.

Obrazac za prijavu za člansku iskaznicu i/ili godišnju ulaznicu moguće je preuzeti na službenoj web stranici (preuzmi), kao i osobno u klupskim prostorijama, gdje ga možete ispuniti i predati zaduženoj osobi koja će Vas, nakon izrade iste obavijestiti telefonski ili e-mail-om o preuzimanju.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj: