Široki Brijeg: Sastanak čelnika općina i gradova s područja ŽZH, HNŽ i HBŽ

Sastanak gradonačelnika/načelnika s područja ŽZH-a, HNŽ-a i HBŽ-a s predstavnicima Saveza općina i gradova Federacije BiH bit će održan u srijedu, 12. veljače 2020. godine u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu u s početkom u 11:00 sati.

Na sastanku će biti riječi o izradi novog Akcijskog plana Saveza za 2020. godinu, Analizi pripadnosti javnih prihoda jedinicama lokalne samouprave u Federaciji BiH koju je izradio Savez, suradnji jedinica lokalne samouprave sa područja Hercegovačko-neretvanske županije, Županije Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije sa Savezom općina i gradova Federacije BiH, kao i o drugim značajnim pitanjima vezanim za zakonske propise koji se odnose na općine i gradove.

Ovo je jedan u nizu sastanaka koje organizira Savez općina i gradova Federacije BiH u tijekom jedinicama lokalne samouprave.

U prethodnom razdoblju ovi sastanci su održani sa članicama Saveza iz Županije Sarajevo, Tuzlanske i Unsko-sanske županije, priopćeno je iz Stručne službe Saveza općina i gradova FBiH.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.