Široki Brijeg: Pogledajte fantastičan video iz zraka nakon prolaska Vatrenih u finale

Svjetsko prvenstvo u Rusiji došlo je do svoga kraja – svega nekoliko sati dijeli sve nogometne obožavatelje od trenutka istine i saznanja kome će pripasti pehar prvaka.

Finale Svjetskoga nogometnog prvenstva samo je po sebi dovoljan spektakl, a sada kada u njemu igra Hrvatska, veličanstvena atmosfera poprimila je ogromne razmjere i nogometna groznica trese već danima sve gradove u kojima žive Hrvati.

Široki Brijeg zasigurno ima svoje posebno mjesto u toj priči. Glavna ulica grada biva blokirana nakon svake utakmice, a iz svojih domova izađu svi.

U ovom hercegovačkom gradiću ori se pjesma i slavlje traje do dugo u noć, a nakon finala oni koji se u tom trenutku zadese u Ulici Stjepana Radića svjedočit će spektakularnom navijanju i štovanju Vatrenih.

Široki Brijeg ponovno će biti obojan u crveno-bijele “kockice”, ujedinjen, sretan i ponosan na sve što je u proteklih mjesec dana hrvatska nogometna reprezentacija uspjela učiniti za svoj narod, a u nastavku pogledajte djelić atmosfere nakon prolaska Vatrenih u finale:

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.