Široki Brijeg domaćin kampa za cheerleding i cheerdance

U nedjelju 10.11. u Širokom Brijegu u SRC Đulić trebao bi se održati jednodnevni kamp za cheerleding i cheerdance (navijačko akrobatski ples i pom pon ples).

Navijački savez Bosne i Hercegovine (Cheer Union BiH) za sve članove saveza, ali i za one koji nisu članovi saveza, a žele se okušati u ovom sportu organizira kamp. Domaćin kampa je HPK Široki inače prvi cheer klub nastao na području Bosne i Hercegovine. Osim domaćeg trenera u goste dolaze i viceprvakinje svijeta Spalatine, navijačice Hajduka.

ss2

Prijavu za kamp poslalo je već velik broj sportaša Bosne i Hercegovine, a ono što je bitno naglasiti da za sudjelovanje na kampu nije Vam potreban klub, ako se želite zabaviti, naučiti sve o navijačko akrobatskom i pom pon plesu dobro ste došli.

Kamp osim za članove je i seminar za sve one koji žele postati treneri. Jer nakon kampa stječe se diploma za cheer i cheerdance.

Kamp je organiziran u skladu sa svim pravilima i sistemom rada u Americi. Tako da osim samog učenja biti će i mini natjecanje među svim sudionicima kampa, a najuspješnije očekuju i nagrade.

Cheerleading je od 31.05. priznat i službeno kao sport, te je sve veće zanimanje za ovaj sport.

ss3

– U državi imamo 12 klubova koji su popunjeni sa članovima, a otvaraju se i novi u onim mjestima gdje još nije bilo kluba. Kada sam krenula u Širokom 2009. godine nisam mogla ni zamisliti da će naglo krenuti sa razvojom i u našoj državi. Ponosna sam što možemo dovesti Spalatine u Bosnu i Hercegovinu, iako su blizu, ali su veoma tražene i teško ih je angažirati. Pozivam ovom prilikom sve one koji se bave plesom ne bitno koji uzrast jer već na kampu imamo prijavljenih i onih sa 4 godine i onih sa 26 da dođu u Široki. Bit će to jedan lijepi plesni dan u Širokom Brijegu – kazala je Nikolina Čolak (HPK Široki).

Sve informacije mogu se dobiti na email adresi domaćina: [email protected] – navode iz Navijačkog saveza Bosne i Hercegovine. (doznajemo.com)

(www.jabuka.tv)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.