Široki Brijeg dobiva novo Gradsko vijeće

Široki Brijeg će 23. studenog 2016. godine dobiti novi saziv Gradskog vijeća.

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Široki Brijeg održat će se u srijedu 23. studenog s početkom u 10.00 sati u Gradskoj vijećnici.

rezultati_gvsb

Za sjednicu je predloženo predočavanje potvrđenih rezultata Lokalnih izbora održanih 2. listopada i dodijeljenih mandata vijećnicima GV Široki Brijeg od strane Središnjeg izbornog povjerenstva BiH te na koncu svečana prisega novih gradskih vijećnika.

Na dnevnom redu naći će se tri točke: izbor Povjerenstva za izbor i imenovanja, izbor predsjednika Gradskog vijeća te razrješenja.

(www.jabuka.tv)
3 komentara

  • Komunisti “osvoje” 25% glasova biračkog tijela(5733 od 22885) i vladaju 100% jer im to omogućava njihov izborni zakon i to je jedino važno drugu Draganu-Gagi. Ma samo zamislite da par stotina podobnih uhljeba-uposlenika koje je partija zaposlila u svojim partijskim službama donese po nekoliko glasova iz kuće i to im, uz krađu koju obavljaju kroz komisije i promatrače poslije 19 sati u izbornoj noći, omogućava da narod prave budalama najprije od 45′ do 90′, a sada su promijenili dres i nastavljaju po istom od 90′ do danas. Narod je stvarno budala i “puši” sve moguće partijske štosove koje im ovi podastiru poput slame koju seljak baca pod svoje “blago” u staji. Narod stvarno kroz povijest ništa nije naučio. Stoljećima ga “jebu” na isti način, a on puši li puši. Neka su otvorene granice d amože otići u “švabiju” zaraditi koju “markicu” i on je zadovoljan. A što njemu i njegovoj obitelji u tome prođe život i tako se samo smjenjuju generacije gastarbajtera kojima se samo daju nova imena kako bi se zataškala surova stvarnost, nije važno. A što je onda važno? Čemu nostalgični zavičajni klubovi, čemu dolasci na godišnje odmore i obilasci staraca dok su živi, čemu išta već se prepustiti i prilagoditi sredini u koju se odlazi, prihvatiti asimilaciju, promiejniti pripadnost(za vjeru ne znam) i olakšati svojim potomcima budućnost bez karme prošlosti?!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.