Škola malog nogometa Herceg Sport u Širokom Brijegu

Široki Brijeg je konačno dobio i svoju prvu malonogometnu školu. Naime, Škola malog nogometa Herceg Sport osnovana je 24. listopada 2016. godine, kada je ujedno i održan prvi trening za uzraste od 6 do 14 godina.

Prvi treninzi održani su u savršenom ozračju, a na opće iznenađenje voditelja ove malonogometne škole, već u samom startu se dalo naslutiti da Široki Brijeg uistinu ima veliki broj zaljubljenika u mali nogomet, te jednako tako i vrlo nadarenih mladih malonogometaša. Škola je formirana u dvije grupe. Prvu grupu čine djeca od 6 do 10 godina, a drugu grupu čine djeca od 10 do 14 godina.

Iako je Škola malog nogometa Herceg Sport u samom začetku, njihov rad već je prepoznao i najveći hrvatski malonogometni klub Naciona što itekako godi ovoj školi koja će u neko dogledno vrijeme svoje malonogometne haklere usmjeravati baš prema najvećim malonogometnim klubovima, kao što je zasigurno i Nacional.

Naravno, još nije kasno za prijave. Svaka nova prijava u Školu malog nogometa Herceg Sport može se izvršiti ponedjeljkom i četvrtkom u 17.00 sati u Sportskom centru Musić koji se nalazi u Ulici Ovčji brod u naselju Trn.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt brojeve 063/857-996 (Boris Dujmović) i 063/817-299 (Jozo Šušak).

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.