Scott: Kina pokušava usporiti ili sabotirati razvoj cjepiva protiv korone

SAD posjeduju dokaze da Kina pokušava usporiti ili sabotirati razvoj cjepiva protiv COVID-19 u zemljama Zapada, izjavio je danas republikanski senator Rick Scott.

Moramo završiti cjepivo. Na žalost imamo dokaze da komunistička Kina pokušava sabotirati ili uspori, rekao je Scott u intervjuu za BBC.

On je naveo da je Kina odlučila biti protivnik Americi i demokraciji širom svijeta.

Kina ne želi da mi prvi dođemo cjepivo, dodao je Scott.

Na pitanje koje dokaze posjeduju SAD, Scott nije želio otkriti detalje, ali je rekao da se radi o određenim obavještajnim podacima, prenosi Srna.

Cjepivo je važno svima nama da ponovo pokrenemo ekonomiju. Iskreno vjerujemo da, ako Engleska prva dođe do cjepiva ili mi, onda ćemo mi to podijeliti. Komunistička Kina to neće učiniti, rekao je Scott.

Kina je danas ranije priopćila da će pojačati međunarodnu suradnju ako uspije u razvoju cjepiva.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ovi su Ameri stvarno velike seronje. Ako netko nešto usporava to su njihovi masoni i bogatuni, kojima je u interesu usporavati i zamagljivati, kako bi što više dogli cijenu toga cjepiva (kojega su izmislili prije nego sui izmislili koronu). Lopovska špsla.

    • je, a nama Hrvatima kada se netko dobar želi obogatiti gledaj sve načine da ga zaustaviš u tome. onda kukaj kada se sotonjare obogate. kupio patike na sniženju od 200 kn od jala ne možeš disat.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.