ŠB: Ugrovača ponovno teče u crvenoj boji

Početkom mjeseca objavili smo članak i fotografije rijeke Ugrovače u crvenoj boji što je izazvalo zanimanje prolaznika.

Za nekoliko dana rijeka je poprimila svoju normalnu boju, ali jutros je Ugrovača ponovno potekla u crvenoj boji i tako otvorila novi raspravu koji je razlog takve boje.

ek2

ug4

Iz Javnog poduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o. rekli su nam da su mikrobiološki nalazi vode uredni.

Na fotografijama pogledajte kako crvena Ugrovača izgleda ovaj put.

(www.ekspresno.info)

9 komentara

    • ev i ja nešto kontam, nema ovdje budućnosti, dok god ovi na vlasti kradu i truju nas nećemo nikad naprijed dok se vlast ne promijeni, narod samo kuka a i od toga nema ništa, najbolje bježat dok se situacija ne poboljša, il ovo sve silom stirat s vlasti… u neku stvar

  • ova crvena boja označava koji smo mi kreteni, uhljebi, ovce, panjevi, kerovi…. umjesto da je nakon prvog puta netko već debelo na robiji mi čekamo i brojimo koliko je puta proteklo… sad će onaj sa abcportala pokušati opravdati i napisati kako je to lijanovo, ovi drugi će reći kako je to hdz, treći će reći kako je to od komunjara, fratri će reći kako su to divni ljudi jer ima plaćaju šutnju sa oltara, a ja ću opet biti neka budala koja se uvijek buni i za kojeg ovdje nema mjesta….

  • Zna li itko,pored ofarbane vode,je li štetno za ljude,okoliš ili korisno-gnoji blato.Jer ako je jalovina od boksita,ne bi trebala biti otrovna.

    • ma evo sad ja iz sjemenarne, jebo humus i umitnjak, treba boksit prosuti po njivi… pa zato se meni crvenio kupus, a kažu da je ovo dobro za kavadu, pa ako ima ko bazen viška da čuvamo do ljeta

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.