Donatorska večer Zajednice žena HDZBiH

U organizaciji zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” Široki Brijeg, 13.12.2012., održana je donatorska večer u „Hotelu Park“ u Širokom Brijegu.

Večer je upriličena sa željom, da se u pred blagdanskom vremenu prisjetimo bolesnih, o kojima na osobit način skrpi Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać.“

O statutu Udruge i dosadašnjim aktivnostima, govorila je Maja Galić. Istaknuvši kako je samo u tri mjeseca svoga djelovanja, Udruga „fra Mladen Hrkać“ pomogla više od pedeset osoba. Zvanično predstavljanje Udruge u Širokom Brijegu, biti će u četvrtak 27.12.2012., u kinu BORAK.

Uz prigodna promišljanja o Božiću, nazočni su uživali u pjesmama klapa „Dobrkovići“ i „Diva“, te u kulturno umjetničkom nastupu KUD- a Brda.

vecer

hd3

hd3

hd5

hd5

hd9

hd2

Sredstva prikupljena na donatorskoj večeri, darovana su radu Udruge.

Također, sklopu programa organizirana je prodaja božićnih ukrasa i rukotvorina, koje su izradili volonteri Humanitarne udruge “Fra Mladen Hrkać”.

Božićna razmatranja čitao je Mario Ćeškić.

Večeri su nazočili predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, ministrica u toj Vladi gospođa Helena Lončar i ministar Ivan Topić.

Načelnik Miro Kraljević, predsjednik OV Široki Brijeg Vinko Topić, zastupnik u Parlamentu FBiH Predrag Kožul. Predsjednica širokobriješkog ogranka Zajednice žena HDZ-a Anita Markić, te predsjednik širokobriješkog ogranka mladeži HDZ-a BiH Vedran Kožul.

Uz članice širokobriješke Zajednice, večeri su se odazvale i žene iz susjednih Općina, te brojni uglednici iz javnog života.

Program je vodila Željka Šaravanja.

(www.jabuka.tv)

23 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.