Misterij ukradenih pršuta u Grudama: Tri nedostaju iz sušare!

Krađa mesa postala je uobičajena pojava u društvu, a policajci imaju sve više posla oko ovakvih krađa osobito u vrijeme svinjokolje.

U zaseoku Pešija, u općini Grude, iz obiteljskog podruma nepoznati provalnik ili više njih otuđio je čak tri pršuta, vrijednosti oko 750 maraka. Policija je obavila očevid, ali je teško u ovakvim situacijama doznati počinitelje.

S obzirom da pas koji se nalazio u blizini podruma nije reagirao pretpostavlja se da se radi o nekom tko nije daleko od te obiteljske kuće. – U ovom slučaju postoje naznake, s obzirom da je objekt u zavučenijem djelu, da je počinitelj netko tko živi tu u blizini ili bar suučesnik koji je navodio onoga koji se već uhodao u ovom poslu i kome nije nikakav problem napraviti ovakvo kazneno djelo. Policija radi koliko može, a ako bilo tko od građana primjeti ovakvu krađu ili neku sličnu neka se ne plaši prijaviti slučaj jer taj lopov predstavlja potencijalnu opasnost za cijelu okolinu, kazao nam je naš izvor iz policije. Štiteći ga neprijavljivanjem, onaj tko to čini također je odgovoran i mora preispitati svoj moral i odgovornost u kaznenom djelu, naglasio je. (boboska.com)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.