Samo je jedan Ronaldo zabijao na Poljudu | Jabuka.tv

Samo je jedan Ronaldo zabijao na Poljudu

Boravak mega zvijezde Cristiana Ronalda u Splitu nije mogao proći bez brojnih šala i fotomontaža, neke s više, neke s manje uspjeha na društvenim mrežama kojima su kružile ovih dana.

Neke naravno na račun Hajduka, u koji je Ronaldo stigao na probu, pa su mu rekli da dođe iduće godine, ili pak razgovor između Modrića i Ronalda u kojem se hrvatski kapetan požalio kako za Hajduk mogu igrati samo najveći od najvećih te da on nije prošao, na što ga Ronaldo pita što misli bi ili on prošao, pišu 24sata.hr.

Svaki Ronaldov korak pratio se pozorno, pa oštrom oku tako nije promaklo ni da je, dok je Ronaldo istrčavao na Poljud, s razglasa odjekivala Mišina Poljubi zemlju po kojoj hodaš…

No definitivno je najveći hit na društvenim mrežama bila objava kako su na Poljudu igrala tri Ronalda, a samo je jedan zabijao – Ronaldo iz Turčinovića Stanko Bubalo.

Originalni Ronaldo, Brazilac Luis Nazario de Lima istrčao je na Poljud u kolovozu 2005. godine, kada je njegov Brazil remizirao s Hrvatskom 1:1, i nije zabio, nije ni ovaj portugalski u utorak, tako da je jedini Ronaldo koji je zabijao na Poljudu i dalje legendarni Stanko Bubalo, koji je stigao u Hajduk u sezoni 2000./.01, i u 39 nastupa zabio je 27 golova.

#erogag #sunčanastranadana

Objavljuje eroGAGUtorak, 17. studenoga 2020.

Korisnici društvenih mreža su Ronaldov boravak iskoristili za šale na račun Hajduka, a portal 24sata.hr izdvojio je neke.

Priča se da je Cristiano bio na probi u Hajduku i da su mu rekli da dođe dogodine, stoji uz fotografiju na kojoj sjedi na balkonu.

Jedna od najpopularnijih je montaža na fotografiji na kojoj se nalaze Luka Modrić i Cristiano Ronaldo.

Modrić: Ovdje mogu samo najbolji igrati. Mene nisu primili. Ronaldo: Misliš da bih ja mogao?

I za kraj, u glavnoj ulozi Cristiano Ronaldo i Mateo Kovačić.

Ronaldo: Što tako miriše na ovom stadionu? Kovačić: Miriše na titulu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj: