Sajamska priča Good life iz Mostara nastavlja se i ovog proljeća

Agencija za PR i event management PRimera i Udruga Bonum Vitae iz Mostara, nakon uspješnog prvog izdanja Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life održanog protekle jeseni, odlučili su se za njegovo drugo izdanje u proljetnom ruhu.

Ove godine družit ćemo se 12. i 13.5., (subota i nedjelja), na 1. katu i platou Mepas Mall-a u Mostaru.

Podsjetimo, Sajam je posvećen različitim segmentima indrustrije ljepote, zdravog i aktivnog života, te usmjeren na suvremene trendove koji nam olakšavaju i poboljšavaju svakodnevnicu i standard života.

Izlagači će posjetiteljima ponuditi usluge zdravstvene djelatnosti, zdravstvena osiguranja te liječilišne programe, proizvode za očuvanje zdravlja i ljepote, prirodne preparate, kozmetičke i spa usluge, preparate za njegu, autohtone eno-gastro proizvode sa stručnom literaturom, usluge očuvanja i zaštite okoliša i sl.

Cilj je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

U svom programu Sajam će imati mnogobrojne prezentacije, natjecanja, edukativna predavanja, radionice, programe vježbanja na otvorenom, kulinarski show s naglaskom nazdravoj hrani, kao i kutak za najmlađe posjetitelje.

Događaj sa svojim bogatim sadržajem će uveliko utjecati na svijest o novim informacijama i načinima pristupa zdravlju i ljepoti, kao i postojećim te nadolazećim trendovima za
poboljšanje životnog stila.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje, ponovo, će biti BESPLATAN.

Izložbenom ponudom na štandovima i edukativnim sadržajima nastavljamo raditi na osmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života; poticati i promicati razvoj svijesti građana na području zdrave prehrane, prirodne kozmetike, ljepote, sportskog, aktivnog načina života, lijepog i čistog okoliša…

Ukoliko imate interes da se predstavite u izložbenom dijelu Sajma Good life, budete sponzor Sajma ili na bilo koji drugi način svojim programom sudjelujete na ovoj manifestaciji, više informacija možete dobiti upitom na e-mail [email protected].

Napominjemo kako za prijave do 15.4.2018. godine odobravamo POPUST 10%.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.