S.A.R.S. deset godina postojanja obilježava novim spotom

S.A.R.S.

Prije točno 10 godina S.A.R.S. su se probili s pjesmom ‘Buđav lebac’, a upravo ova pjesma sada je dobila i svoju koncertnu verziju spota, čiju režiju potpisuje ni manje ni više nego Filip Dizdar.

Kako S.A.R.S. već dugo godina surađuju s Dizdarom, bez problema su mu povjerili režiju spota za svoj najveći hit koji je snimljen u Domu sportova u Zagrebu, studenog prošle godine.

Ali, to nisu jedine novosti! Grupa završava snimanje novog i posljednjeg studijskog albuma, te uskoro očekujemo prvi singl i spot s albuma ‘Poslednji’.

Njezz je alter ego mladog beogradskog glumca Viktora Savića koji će u MTV Premijeri predstaviti spot za pjesmu ‘300’.

“Cijeli svoj život ja uživam u repu”, poručuje Viktor Savić citirajući stih pjesme koju je napisao ranije i dodaje: “S obzirom na to da sam odrastao pretežno na repu sa zapadne obale, držat ću se Tupaca. Tupac, čije sam spotove, intervjue i nastupe kao klinac gledao upravo na MTV-ju, veliku je pažnju posvećivao tekstovima.

Pošto je tada on diktirao stil, kao što sada radi npr. Rihanna, ostali koji su se trudili da budu bolji od njega, ili bar najbolji što mogu, također su pridavali najveći značaj tekstovima. Kako u svijetu, tako i kod nas. Kada je Tupac ubijen, vremenom je nivo igre krenuo da opada u umjetničkom, pokretačkom, smislu, a da raste u čisto komercijalnom.

Pošto se to dogodilo na svjetskoj mapi, taj pad se naravno osjetio i kod nas. Sve je manje bilo pravih, a oni koji to jesu, vremenom su krenuli da odustaju ili da se priključuju tom prizemnom kolu. Neki se i dalje koprcaju, njima svaka čast, a ove druge koji su se predali nemam pravo osuđivati.

Upravo je sve ovo razlog iz kojeg sam počeo da se bavim repom. Razlog iz kojeg sam počeo da pišem tekstove. Osjećam se dužnim prema pravoj igri i pravim igračima na kojima sam odrastao i koji su me vaspitavali. Želim motivirati mlade repere/ljude da nastave vjerovati, raditi i da se bore. Želim da se bavim umjetnošću čiji je cilj da pokreće”, prenosi MTV.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.