Bebek oštro kritizirao ”cajkaše”: Istrošeni i odvratni likovi

Legendarni Željko Bebek je u novom intervjuu oštro kritizirao ”cajkaše” te naveo da smatra da će glazba propasti.

On će nastupiti na 15. CMC festivalu u Vodicama. Kazao je da se nada da će se održati okrugli stol poznatih i utjecajnih ljudi s hrvatske glazbene scene.

Želim da iskreno kažu svima:’Šta se to Hrvatskoj događa? U kakvom mi to svijetu živimo?’ Hrvatska glazba će propasti. Kupit će je stranci, koji su kupili naša poljoprivredna zemljišta, koji ne daju nama ni korak u svoje dvorište. Šakom i kapom netko podvaljuje Hrvatskoj. Djeca nam stoje u redovima da gledaju istrošene i odvratne likove koji dolaze u izmišljene sale u Zagrebu, kazao je.

Komentirao je koncert koji su 25. ožujka u Puli trebali održati Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović rekavši da smatra da takav glazbeni zričaj ne pripada ovom području te da želi očuvati identitet građanske, europske i mediteranske Pule. Zaprepašten je popularnošću folkera.

Ako možete, dovedite mi Eltona Johna, nemojte mi dovoditi svekre nekih naših cura. Što nam oni rade? Ja sam zaprepašten. Već godinu dana plačem i govorim svakome: ‘Halo, otvorite oči? Treba li vam da vam nestanu posljednji trkači?’. Otišao je Oliver, Jasmin… Hoću li i ja otići? Neka. Nek’ idem, ali tko ostaje?, naveo je.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

 • Tako je Željko,te cajkače su čista nazadnost,nakarada,neukus,fuj.To ko sluša pravac u Čačak među srbadiju..fuj

 • Glazba i Sex…. kakva razlika ?

  Ono ŝto te zadovoljava to i tražiŝ…..da ti drugi određuju ŝto treba da te zadoboljava.

  Baŝ smo maloduŝni i ŝkrti poput Bebeka.

   • ne vrijedaj naše rodijake neandertalce, oni su za ove neke tupane koji komentiraju bili plafon, a inače bili su inteligentniji nego se misli . . prouči malo, proguglaj o njima

 • Jedini pravi pjevač u hrvata je Marko Perković , nažalost njemu niđe nema mjesta u Hrvatskoj. Neznam zašto se Hrvatska odcjepila od juge kad sada opet sve meću u isti lonac.

 • Lako je za cajke nego šta bi od kokaina jeli dospio do naši tajkuna, većina ih je na drogama samo im face pogledajte i vidit će te sve

 • Kako su ovi neki hrvatski PROFIT-glazbenici…. izmislili foru ŝto bi Hrvatima trebalo zabraniti….da bi samo Oni mogli ktoz tu (zabranu- ustvari naturene kao sramote) mogli deblje PROFITIRATI.

  Kod Ovaca to prolazi.

 • Zeljko je pravi rvat,zena i kcer isto godiste,pricat cemo o moralu,niti slusam cajke,niti odam po kavanama,doticni nek piva al nemoj da prica,nije primjer mladima,kao sto nisu ni cajke

 • Profitiert Glazbenici su protiv svoje konkurencije …a u duŝi za sve druge stvari bili i ostali jugoslavenčine !!!
  Ako je netko sa puŝkom u ruci bprio se za interese Hrvata i uz pjesme na Lohengrin je navokao ….tko ima pravo bilo kome neŝto određivati.

 • Ko je se našao da pljuje po cajkama.
  Sjetite se njegovih pjesmica kada je
  Počeo solističku karijeru. ” CAJKE” su kamilica za ono što je on izvodio.Kako je čovjek dvoličan.
  Na kraju neće on suditi što će netko ili neće slušati.stara konjina

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.